Poletni delovni čas blagajne in knjigarne: med tednom 10.00–19.00, ob sobotah 10.00–13.00 in uro pred predstavo

Kartica KU KU

Kartica KU KU omogoča

  • 10% popust pri nakupu vstopnic za lutkovne in dramske predstave LGL,
  • nakup vstopnic preko interneta,
  • obveščanje o novostih in programu LGL po elektronski pošti.

Kartica KU KU je izvirno in imenitno darilo

Ob naročilu kartice pri blagajni navedete osebne podatke obdarjenca in vplačate želeni znesek kredita.
Kartico KU KU z natisnjenim imenom in priimkom lastnika naročite pri blagajni gledališča, v 14 dneh vam jo pošljemo na dom.
Cena: 3,50 €
Kartico KU KU brez imena prevzamete pri blagajni takoj ob nakupu.
Cena: 3,50 €

Polnjenje kartice

Kartico KU KU lahko napolnite pri blagajni LGL ali na spletni strani Moje karte.

Nakup vstopnice s kartico KU KU

Ob nakupu vstopnic s kartico KU KU pri blagajni LGL ali na spletni strani http://www.lgl.si vam priznamo 10% popust, kredit na vaši kartici pa se avtomatično zmanjšuje za vrednost kupljenih vstopnic.

Ob vpisukartice prejmete geslo – PIN kodo, ki vam omogoča nakup vstopnic po internetu. Na spletni strani http://www.lgl.si kliknete na »nakup vstopnic«, izberete predstavo, z miško označite želene sedeže, vpišete številko kartice KU KU in PIN kodo ter potrdite nakup. Potrdilo o nakupu – bon natisnete in z njim prevzamete vstopnice pri blagajni LGL najkasneje 15 minut pred začetkom predstave.

Splošna določila

Kartico KU KU izdaja Lutkovno gledališče Ljubljana. Veljavnost kartice časovno ni omejena. Lahko jo pridobi vsak, ki ob predložitvi osebnih podatkov kartico naroči in vplača pri blagajni LGL. Imetnik je dolžan kartico KU KU skrbno hraniti in z njo odgovorno ravnati v skladu s predpisanim načinom uporabe. V primeru uničenja, poškodbe, izgube ali kraje kartice izdajatelj ne prevzema nikakršne odgovornosti za nastalo škodo. V teh primerih je kartico mogoče na stroške imetnika nadomestiti z novo, skupaj s preostankom pologa. Položenih sredstev ni mogoče vrniti v gotovini. Imetnik kartice je izdajatelja dolžan obveščati o spremembah podatkov, navedenih ob naročilu kartice. Popusti se ne seštevajo.
Z nakupom kartice se kupec (imetnik) strinja s splošnimi pogoji.
Do you wish to receive schedule and news by email?