PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Paket Kresnica

Vstopnice po vaši izbiri

Sanje poletnih noči prelite v odrsko zavetje

Kresnice, ki nas v toplih poletnih večerih obletavajo s svojo svetlobno gracioznostjo, odpirajo brezmejna vprašanja o delovanju narave, spodbujajo našo domišljijo in lahko postanejo celo navdih za umetnost. V Lutkovnem gledališču Ljubljana se zavedamo, da je umetnost navdih predvsem za naravo posameznika, ta pa se mora zavezati odgovornemu ravnanju z naravo, ki nas obdaja. V času neoprijemljive prihodnosti smo v upanju, da se vam za našimi vrati razpira čim bolj navdihujoč in raznovrsten umetniški prostor, ki bo vsaj za hipec razsvetlil tudi vaš »svet«, pripravili paket Kresnica, ki vam omogoča raznovrsten izbor šestih predstav z našega repertoarja po vaši izbiri. Eno od predstav bom odigrali tudi v naravnem ambientu Arboretuma Volčji Potok in tako omogočili ogled botaničnega bisera in predstave, saj smo prepričani, da se kulturna osveščenost in stik z naravo odlično dopolnjujeta pri razvoju zavednejših mladih državljanov.

Paket Kresnica nadomešča našo abonmajsko ponudbo.


Cena 26 evrov za 6 vstopnic
Prednost pri rezervaciji sedeža
Velja do 31. decembra 2022
Paket vsebuje 6 vstopnic, ki so prenosljive. Vstopnico potrebujejo tudi otroci.

V paketu so vključene predstave Lutkovnega gledališča Ljubljana, ne velja pa za gostujoče predstave, koncerte in druge prireditve, ki se odvijajo v prostorih Lutkovnega gledališča Ljubljana.

Paket je v prodaji preko spletne strani mojekarte.siImetniki paketa vstopnic Kresnica bodo imeli prednost pri rezervaciji vstopnic, ki bo podobna kot pri abonmajskih predstavah. Po prejemu sporeda si vstopnice si bodo vstopnice rezervirali preko spletne strani lgl.mojekarte.si, po telefonu 080 2004 ali preko e-pošte blagajna@lgl.si.

>> Pojdi na spletni nakup