Celoletne delavnice

Šola animiranega filma

Za otroke od 6. do 12. leta

Mentor: Timon Leder
Ob torkih od 17.00 do 18.30
Cena: 24 evrov na mesec / od oktobra do maja

V okviru delavnice se bodo otroci seznanili s procesom priprave, ustvarjanja, realizacije in postprodukcije animiranega stop motion filma (sličica za sličico). Zasnovali bodo zgodbo in likovno podobo ter posneli pravi animirani film. Delavnico bo vodil Timon Leder, diplomant Akademije za likovno umetnost in oblikovanje, ki aktivno deluje na področjih animacije, vizualnih komunikacij in dela z otroki. V sodelovanju z zavodom DAGIBA.

Plesalnica

Za otroke od 3. do 5. leta in od 6. do 8. leta
Mentorica: Barbara Kanc
Ob ponedeljkih od 16.45 do 17.30 (1. skupina), od 17.45 do 18.30 (2. skupina)
Cena: 192 evrov letno v dveh obrokih / od oktobra do maja

Otroci bodo skozi igro in domišljijo v ustvarjalnem vzdušju razvijali ljubezen do plesa, smisel za plesno umetnost in svoje psihofizične sposobnosti. Ustvarjali bodo v igrivem raziskovanju možnosti gibalnega izražanja, sezono pa bodo sklenili s plesnim nastopom. V sodelovanju z zavodom Emanat.

Gledališka šola

Za otroke od 6. do 10. leta
Mentorici: Ana Duša, Alenka Marinič
Ob ponedeljkih od 17.00 do 18.00
Cena: 192 evrov letno v dveh obrokoh / od oktobra do maja

V kreativni gledališki delavnici bodo otroci skozi različne faze spoznavali raznovrstne procese pri nastajanju predstave in različne gledališke poklice. Obiskovali bodo predstave iz rednega programa LGL, urili svoje telo in glas, se učili igralskih veščin, improvizirali ter na koncu ustvarili čisto pravo predstavo.

Glasba in igra

Za otroke od pol leta do enega leta ter starše
Mentorica: Zvezdana Novakovič
Ob četrtkih od 9.30 do 10.30
Cena: 24 evrov na mesec ali 10 evrov za en obisk

Glasbena delavnica za mamice z dojenčki. Otroke bomo učili, da niso samo poslušalci, temveč tudi ustvarjalci in izvajalci glasbe ter jih vzpodbujali k aktivni udeležbi. Poslušali bodo glasbo, imitirali in se naučili več skladb. Igrali bodo različne instrumente, peli pesmi in ob pripovedovanju z lutkami potovali skozi glasbene zgodbe.
Prijave so mogoče tudi med letom. Pišite na pr@lgl.si.
3 reasons to book on our web site