PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Dodajamo nov termin POSVETITVE POMLADI. Vabljeni na lutkovnobaletni spektakel tudi v soboto, 25. marca.

Kartica KU KU

KU KU

Kartica KU KU omogoča

  • 10% popust pri nakupu vstopnic za predstave v našem gledališču,
  • nakup vstopnic prek spleta,
  • primerno darilo, saj kartico izdamo na ime obdarjenca, nanjo pa naložite poljubno vsoto denarja.

Cena kartice je 3,50 €. Kartica deluje kot predplačniška kartica, ki jo lahko napolnite pri blagajni LGL ali na spletni strani.

Nakup vstopnice s kartico KU KU

Ob nakupu kartice prejmete geslo – kodo PIN, ki vam omogoča nakup vstopnic po spletu. Na spletni strani lgl.mojekarte.si ali www.lgl.si izberete predstavo, označite sedeže, vpišete številko kartice KU KU (brez vezajev in presledkov) in kodo PIN ter potrdite nakup. Potrdilo o nakupu natisnete in z njim prevzamete vstopnice pri blagajni LGL najkasneje 15 minut pred začetkom predstave. Če vstopnice kupujete na blagajni LGL, ob nakupu predložite kartico KU KU. Če se predstave ne morete udeležiti, vstopnice ali potrdilo o nakupu pred začetkom predstave vrnite na blagajno ali pošljite na e-naslov: blagajna@lgl.si.

Splošna določila

Kartico KU KU izdaja Lutkovno gledališče Ljubljana. Veljavnost kartice časovno ni omejena, prav tako časovno ni omejena poraba sredstev na kartici. Lahko jo pridobi vsak, ki ob predložitvi osebnih podatkov kartico naroči in vplača pri blagajni LGL. Imetnik je dolžan kartico KU KU skrbno hraniti in z njo odgovorno ravnati v skladu s predpisanim načinom uporabe. V primeru uničenja, poškodbe, izgube ali kraje kartice izdajatelj ne prevzema nikakršne odgovornosti za nastalo škodo. V teh primerih je kartico mogoče na stroške imetnika nadomestiti z novo, skupaj s preostankom pologa. Položenih sredstev ni mogoče vrniti v gotovini. Imetnik kartice je izdajatelja dolžan obveščati o spremembah podatkov, navedenih ob naročilu kartice. Popusti se ne seštevajo. Z nakupom kartice se kupec (imetnik) strinja s splošnimi pogoji.