Nakup vstopnic

Blagajna

Blagajna se nahaja v pritličju gledališča, nasproti spodnje postaje tirne vzpenjače, kjer je tudi knjigarna. Odprta je vsak delavnik med 9. in 19. uro in vsako soboto med 9. in 13. uro, julija in avgusta pa od 10. ure naprej. Izven rednega delovnega časa je odprta tudi uro pred predstavo. Telefonski številki sta 01 3000 982 in 080 2004 (brezplačna številka), elektronski naslov blagajna@lgl.si. Vstopnice za predstave v Kulturnici LGL, ki se nahaja na Židovski stezi 1, lahko kupite na blagajni ali uro pred predstavo v Kulturnici. 

Rezervacije vstopnic niso možne, razen za dopoldanske predstave v okviru programa Lutke povezujejo. Vstopnice lahko kupite z gotovino ali s kreditnimi karticami. Vsak obiskovalec mora imeti svojo vstopnico, tudi otroci in sicer ne glede na starost. Obisk predstav priporočamo otrokom od 1. leta dalje. Pri vsaki predstavi je tudi navedena priporočljiva spodnja starostna meja. Če se predstave ne morete udeležiti, lahko vstopnico stornirate na blagajni do začetka predstave. 

Spletna prodaja

Spletna prodaja je možna preko spletnega portala lgl.mojekarte.si ali prodajne mreže Mojekarte.si (prodajna mesta v poslovalnicah M holidays, Kompas, Petrol, OMV, TIC Ljubljana, Avtobusna postaja Ljubljana, Info točka BTC - dvorana A, trafike 3DVA). Seznam prodajnih mest.

Priporočamo nakup prek spleta lgl.mojekarte.si, z uporabo KU-KU kartice.

3 reasons to book on our web site