PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Nakup vstopnic

Blagajna

Blagajna se nahaja v pritličju gledališča, nasproti spodnje postaje tirne vzpenjače, kjer je tudi knjigarna. Zaradi ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa je trenutno zaprta. Za nujna sporočila pišite na elektronski naslov blagajna@lgl.si

Vstopnice za predstave v Kulturnici LGL, ki se nahaja na Židovski stezi 1, lahko kupite na blagajni ali uro pred predstavo v Kulturnici. Rezervacije vstopnic niso možne, razen za dopoldanske predstave v okviru programa Lutke povezujejo. Vstopnice lahko kupite z gotovino ali s kreditnimi karticami. Vsak obiskovalec mora imeti svojo vstopnico, tudi otroci in sicer ne glede na starost. Obisk predstav priporočamo otrokom od 1. leta dalje. Pri vsaki predstavi je tudi navedena priporočljiva spodnja starostna meja. Če se predstave ne morete udeležiti, lahko vstopnico stornirate na blagajni najkasneje eno uro do začetka predstave. Denarja za vrnjene vstopnice po tem roku ne vračamo. 

Do brezplačne vstopnice za predstave so upravičeni študentje AGRFT, člani ZDUS, invalidi ob predložitvi Evropske kartice ugodnosti za invalide ter brezposleni ob predložitvi potrdila Zavoda za zaposlovanje. Več o Evropski kartici ugodnosti za invalide je na voljo na spletni strani. Kartico izdajajo Upravne enote. Osebe, ki potrebujejo pomoč pri dostopu, prosimo za predhodno najavo obiska na brezplačno številko 080 2004.

Spletna prodaja

Spletna prodaja je možna preko spletnega portala lgl.mojekarte.si.

Prodaja na drugih prodajnih mestih

Vstopnice so na prodaj tudi v okviru mreže Mojekarte.si v poslovalnicah M holidays, Kompas, Petrol, OMV, TIC Ljubljana, Avtobusna postaja Ljubljana, Info točka BTC - dvorana A, trafike 3DVA in drugod. Preverite seznam prodajnih mest.