Na glavno vsebino
Kraljestvo
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Nakup vstopnic

Blagajna

Blagajna se nahaja v pritličju gledališča, nasproti spodnje postaje tirne vzpenjače, kjer je tudi knjigarna. Odprta je vsak delavnik med 9. in 19. uro in v soboto med 9. in 13. uro ter uro pred predstavo. 

Telefonski številki sta 01 3000 982 in 080 2004 (brezplačna številka), elektronski naslov blagajna@lgl.si

Vstopnice lahko kupite z gotovino ali s plačilnimi karticami. Vsak obiskovalec mora imeti svojo vstopnico, tudi otroci in sicer ne glede na starost. Pri vsaki predstavi je navedena priporočljiva spodnja starostna meja, prosimo, da jo upoštevate. Če se predstave ne morete udeležiti, lahko vstopnico stornirate na blagajni najkasneje eno uro do začetka predstave. Denarja za vrnjene vstopnice po tem roku ne vračamo. 

Včasih smo zaradi višje sile primorani kakšnega od svojih dogodkov odpovedati. Priporočamo, da pred obiskom predstave preverite našo spletno stran, kjer so dostopne informacije o morebitnih odpovedih predstav. Za informacije lahko kontaktirate tudi našo blagajno. Če predstavo ali dogodek odpovemo, lahko vstopnice zamenjate za drugo predstavo ali pa vam vrnemo denar (prevzeti ga morate v enem mesecu).

Do brezplačne vstopnice za predstave so upravičeni študentje AGRFT, člani ZDUS, brezposleni ob predložitvi potrdila Zavoda za zaposlovanje ter invalidi ob predložitvi Evropske kartice ugodnosti za invalide. Več o Evropski kartici ugodnosti za invalide je na voljo na spletni strani. 

Osebe, ki potrebujejo pomoč pri dostopu, prosimo za predhodno najavo obiska na brezplačno številko 080 2004.

Spletna prodaja

Spletna prodaja je možna preko spletnega portala lgl.mojekarte.si.

Prodaja na drugih prodajnih mestih

Vstopnice so na prodaj tudi v okviru mreže Mojekarte.si v poslovalnicah M holidays, Kompas, Petrol, OMV, TIC Ljubljana, Avtobusna postaja Ljubljana, Info točka BTC - dvorana A, trafike 3DVA in drugod. Preverite seznam prodajnih mest.

Prodaja za skupine

Naše predstave in kulturno-umetnostni programi omogočajo poglobljeno doživljanje gledališča in ponujajo predloge, kako gledališko umetnost ustvarjalno preplesti z učnim programom ter spodbuditi udejanjanje družbeno angažiranih idej na presečišču kulture in umetnosti, znanosti in tehnologije. 

Informacije in rezervacije:  01 300 09 76, organizacija@lgl.si