Zaradi prenove Šentjakobskega odra je gledališče do konca septembra zaprto. Predstavo Zverjasec igramo v Festivalni dvorani. Knjigarna je odprta vsak dan med 9. in 19. uro, ob sobotah med 9. in 13. uro. Več informacij po tel. 080 2004.

Nakup vstopnic

Blagajna

Vstopnice za Sovico Oko v Arboretumu Volčji Potok
sobota,  29.8.2020

- predstava ob 10.00 je za izven, na dan predstave plačate samo vstopnino v park po ceniku Arboretuma
- predstava ob 12.00 je za Radovedni abonma, abonenti prehodno potrdijo prihod na blagajno LGL, ob vhodu v park dvignejo brezplačno vstopnico za vstop v park.


Svetujemo, da s seboj prinesete odeje na katerih boste sedeli, zagotovili pa bomo tudi stole. Predstava bo v Spodnjem angleškem parku (blizu Kavarne), do koder je od vhoda približno 10 minut hoje, zato vam priporočamo, da se na pot odpravite malo prej ali pa bomo začetek predstave premaknili za pol ure.


***

Blagajna se nahaja v pritličju gledališča, nasproti spodnje postaje tirne vzpenjače, kjer je tudi knjigarna. Odprta je vsak delavnik med 9. in 19. uro in vsako soboto med 9. in 13. uro. Izven rednega delovnega časa je odprta tudi uro pred predstavo. Telefonski številki sta 01 3000 982 in 080 2004 (brezplačna številka), elektronski naslov blagajna@lgl.si. Vstopnice za predstave v Kulturnici LGL, ki se nahaja na Židovski stezi 1, lahko kupite na blagajni ali uro pred predstavo v Kulturnici. 

Rezervacije vstopnic niso možne, razen za dopoldanske predstave v okviru programa Lutke povezujejo. Vstopnice lahko kupite z gotovino ali s kreditnimi karticami. Vsak obiskovalec mora imeti svojo vstopnico, tudi otroci in sicer ne glede na starost. Obisk predstav priporočamo otrokom od 1. leta dalje. Pri vsaki predstavi je tudi navedena priporočljiva spodnja starostna meja. Če se predstave ne morete udeležiti, lahko vstopnico stornirate na blagajni najkasneje eno uro do začetka predstave. Denarja za vrnjene vstopnice po tem roku ne vračamo. 

Do brezplačne vstopnice za predstave so upravičeni študentje AGRFT, člani ZDUS, invalidi ob predložitvi Evropske kartice ugodnosti za invalide ter brezposleni ob predložitvi potrdila Zavoda za zaposlovanje. Več o Evropski kartici ugodnosti za invalide je na voljo na spletni strani. Kartico izdajajo Upravne enote. Osebe, ki potrebujejo pomoč pri dostopu, prosimo za predhodno najavo obiska na brezplačno številko 080 2004.

Spletna prodaja

Spletna prodaja je možna preko spletnega portala lgl.mojekarte.si.

Prodaja na drugih prodajnih mestih

Vstopnice so na prodaj tudi v okviru mreže Mojekarte.si v poslovalnicah M holidays, Kompas, Petrol, OMV, TIC Ljubljana, Avtobusna postaja Ljubljana, Info točka BTC - dvorana A, trafike 3DVA in drugod. Preverite seznam prodajnih mest.

3 reasons to book on our web site