Abonenti Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Spoštovani,

zahvaljujemo se vam za nakup abonmaja v Lutkovnem gledališču Ljubljana. V oktobru si boste lahko ogledali:

  • Prvi abonma - predstava Škrt škrt kra čof!, Mali oder LGL
  • Klasični abonma - predstava Pekarna Mišmaš (SLG Celje), Šentjakobski oder LGL
  • Radovedni abonma - film Zverinice iz gozda Hokipoki (Kinodvor, 1.10., 15:00) 
  • Najstniški abonma - predstava Nekoč, ko nas ni bilo več in film Rdeči pes modri (Kinodvor, 22.10., 15.00)

Abonmajske vstopnice za Kinodvor dvignete z abonmajsko izkaznico na blagajni Kinodvora. Lahko jih tudi rezervirate na blagajna@kinodvor.org.

Abonmajske vstopnice za predstave v Lutkovnem gledališču Ljubljana rezervirate tako, da na spodnjem seznamu pri željenem datumu kliknete na REZERVIRAJ. Prijavite se s svojim elektronskim naslovom in geslom LGL, nato kliknite DODAJ ABONMAJSKO KARTICO, vpišite številko abonmajske kartice in PIN kodo (zadnje štiri številke abonmajske kartice), na zavihku PRIREDITVE izberete termin, kliknite NAKUP VSTOPNIC in izberete sedeže. Na koncu sprintate potrdilo ali si ga shranite v telefon in s tem na blagajni LGL vsaj pol ure pred predstavo dvignete vstopnice. Lahko pa nam pišete na naslov blagajna@lgl.si ali nas pokličete po telefonu 01 3000 982 ali 080 2004.

Teden dni pred abonmajskim terminom vas bomo na predstavo še enkrat opozorili. Želimo vam prijeten ogled predstave. 

  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Blagajna je odprta med 9. in 19. uro, ob sobotah med 9. in 13. uro ter uro pred predstavo. Za informacije je na voljo brezplačna telefonska številka 080 2004. Vsak obiskovalec mora imeti svojo vstopnico, odrasli in otroci, ne glede na starost. Če se predstave ne morete udeležiti, lahko vstopnico vrnete na blagajno do začetka predstave. Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi