Alica v čudežni deželi - Drzni abonma

Spoštovani,vabimo vas k ogledu abonmajske predstave Alica v čudežni deželi, ki je nastala v koprodukciji z Anton Podbevšek Teatrom.


Vstopnice si rezervirate tako, da na spodnjem seznamu kliknete na REZERVIRAJ. Prijavite se s svojim elektronskim naslovom in geslom LGL, nato kliknite DODAJ ABONMAJSKO KARTICO, vpišite številko abonmajske kartice in PIN kodo (zadnje štiri številke abonmajske kartice), na zavihku PRIREDITVE izberete termin, kliknite NAKUP VSTOPNIC in izberete sedeže. Na koncu sprintate potrdilo ali si ga shranite v telefon in s tem na blagajni LGL pol ure pred predstavo dvignete vstopnice.

Lahko pa nam pišete na naslov blagajna@lgl.si ali nas pokličete po telefonu 01 3000 982 ali 080 2004.

V želji, da bi ostali zdravi, prosimo, da spoštujete sprejete ukrepe za preprečevanje širjenja koronavirusa in v naših prostorih nosite masko, si ob vstopu razkužite roke in spoštujete priporočeno razdaljo.  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Blagajna je odprta med 9. in 19. uro, ob sobotah med 9. in 13. uro ter uro pred predstavo. Za informacije je na voljo brezplačna telefonska številka 080 2004 in e-naslov blagajna@lgl.si. Da bi vsi obiskovalci lahko nemoteno spremljali predstavo, vas prosimo, da ne zamujate in da s klepetom in prigrizki počakate do konca predstave. Med predstavo ni dovoljeno fotografirati in uporabljati mobilnih telefonov.
Pohvale in pritožbe sprejemamo na blagajni ali preko e-pošte pr@lgl.si.