Dragi imetniki KUL abonmaja,

obveščamo vas, da sta znana naslov in datum filma v okviru programa Kinotrip za KUL abonma v Kinodvoru: 

Pokliči me po svojem imenu 
Call Me by Your Name

Luca Guadagnino, Italija/Francija/Brazilija/ZDA, 2017

6. februar ob 17.15, Kinodvor

Sedemnajstletni Elio preživlja počitnice v družinski hiši na severu Italije. Čaka, da mine poletje, dokler k njim ne pride očetov novi asistent, postavni Američan Oliver. Elio je sprva do gosta zadržan, počasi pa drug drugemu lezeta pod kožo in privlačnost med njima postane neustavljiva. Ko le poletje zdaj ne bi nikoli minilo! 

Pokliči me po svojem imenu so Kinotripovci nagradili s Kinotripovo nagrado mladinske žirije na 28. festivalu Liffe. Film jih je navdihnil s silovito ljubezensko zgodbo in ganljivo iskrenostjo ter z njimi ostal še dolgo po odhodu iz kinodvorane. 

Naj te film odpelje!

Poleg tega vas vabimo, da nam pošljete odzive na abonma: kakšen se vam zdi program? Ali kaj pogrešate, je česa preveč? Kateri dogodki se vam zdijo najbolj zanimivi, kako bi si želeli, da se program razvija v prihodnje? Ali organizacijsko vse poteka tako, kot je treba, ali imate kakšne pripombe?

Vabimo vas tudi, da nam pošljete kakšen utrinek z abonmajskih dogodkov, pisni odziv ali fotografijo, če želite, da ju objavimo na naši facebook strani.

Lep pozdrav,

Ana Duša, koordinatorka programa  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi