Spoštovani abonenti,

v marcu bi si morali ogledati predstavo Sinja ptica, ki smo jo ob premieri preimenovali v Sedem vprašanj o sreči. Predstava je dolga 7 ur, kar bo mogoče za kakšnega abonenta predolgo, zato boste abonenti lahko izbirali med naslednjima možnostima:

- v marcu si lahko ogledate avtorsko predstavo mladih Pravica biti človek (27. ali 28. marca, ob 18.00) ali lutkovni balet Posvetitev pomladi (21. in 22. marca, ob 19.00);
- počakate na maj, ko bo na sporedu Sedem vprašanj o sreči.

Če se boste odločili za ogled predstav Pravica biti človek ali Posvetitev pomladi, nas prosim o tem obvestite po e-pošti blagajna@lgl.si ali telefonu 080 2004. 

Do spremembe je prišlo tudi pri predstavi Ptički brez gnezda, ki jih nadomeščamo s predstavo Rumena luna, balada o Lejli in Liju. Ogledali si jo boste predvidoma v aprilu.

Hvala za razumevaje.


  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Blagajna je odprta med 9. in 19. uro, ob sobotah med 9. in 13. uro ter uro pred predstavo. Za informacije je na voljo brezplačna telefonska številka 080 2004 in e-naslov blagajna@lgl.si. Da bi vsi obiskovalci lahko nemoteno spremljali predstavo, vas prosimo, da ne zamujate in da s klepetom in prigrizki počakate do konca predstave. Med predstavo ni dovoljeno fotografirati in uporabljati mobilnih telefonov. Pohvale in pritožbe sprejemamo na blagajni ali preko e-pošte pr@lgl.si.