Četrti dogodek - Prvi abonma

Spoštovani,

z veseljem vas obveščamo, da bomo v naslednjih dneh odprli vrata našega gledališča. 

Vabimo vas, da si v okviru Prvega abonmaja ogledate marionetno predstavo Sovica Oka. Abonenti, ki imate še zadržke do obiskovanja prireditev, si boste predstavo lahko ogledali tudi v jeseni. 

Predstava bo izvedena na Velikem odru LGL, ki omogoča priporočeno fizično distanco 40 obiskovalcem. Da bo prehod v dvorane bolj tekoč in prijazen, smo se odločili, da sedežni red ne velja.

Vstopnice si rezervirate tako, da na spodnjem seznamu pri željenem datumu kliknete na REZERVIRAJ. Prijavite se s svojim elektronskim naslovom in geslom LGL, nato kliknite DODAJ ABONMAJSKO KARTICO, vpišite številko abonmajske kartice in PIN kodo (zadnje štiri številke abonmajske kartice), na zavihku PRIREDITVE izberete termin in kliknite NAKUP VSTOPNIC. Na koncu si potrdilo shranite v telefon ali ga natisnete. Lahko pa nam pišete na naslov blagajna@lgl.si ali nas pokličete po telefonu 01 3000 982 ali 080 2004.

V gledališču bomo zagotovili vse potrebne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe v skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Ker je v tem trenutku v zaprtih prostorih še vedno obvezno nošenje mask ali druge zaščite za usta in nos tako za odrasle kot tudi otroke, vas prosimo, da upoštevate tudi ta ukrep.

V pričakovanju neposrednega srečanja gledalcev z lutkami in igralci, vas lepo pozdravljamo in vas vabimo, da skupaj s Sovico Oko ponovno vstopimo v Kraljestvo domišljije.

  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr