Vabilo k ogledu predstave v Arboretumu Volčji Potok

Spoštovani abonenti,

upamo, da ste se naužili morja in sonca in vam prehod v jesen razpira želje tudi po kulturnem udejstvovanju. V Lutkovnem gledališču Ljubljana prenavljamo enega od naših odrov, snujemo novosti, predvsem pa razmišljamo, kako zagotoviti varne načine izvedbe nerealiziranih dogodkov posameznih abonmajev. Ker nekatere od predstav, žal, v prihajajoči sezoni ne bomo uspeli realizirati, iščemo inovativne načine, s katerimi bi vseeno omogočili kakovostno nadomestilo.

Tako vas že v soboto, 29. avgusta 2020, ob 12. uri vabimo, da si v Arboretumu Volčji Potok namesto koncerta Peter in volk, ki bi moral biti marca v Slovenski filharmoniji, ogledate marionetno predstavo Sovica Oka Svetlane Makarovič V začetku poletja smo z dvema predstavama že gostovali v tem botaničnem biseru, konec avgusta pa v čudovit naravni ambient vabimo tudi vas. Če ste si predstavo že ogledali ali se še niste vrnili z dopusta, vam bomo ustrezne nadomestne predstave zagotovili tudi jeseni. 

Prosimo vas, da svojo prisotnost potrdite po tel. 01 3000 982 ali po e-pošti blagajna@lgl.si. Vstopnico boste dvignili na glavnem vhodu v Arboretum. Priporočamo vam, da s seboj prinesete oddeje za sedenje, ustrezna sedišča pa bomo zagotovili tudi mi. V skladu z navodili NIJZ bomo poskrbeli za vse potrebne ukrepe za preprečevanje širjenja koronavirusa.


Lep pozdrav,


Petra Škofic

Odnosi z javnostmi
Lutkovno gledališče Ljubljana

 

  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Blagajna je odprta med 9. in 19. uro, ob sobotah med 9. in 13. uro ter uro pred predstavo.
Za informacije je na voljo brezplačna telefonska številka 080 2004 in e-naslov blagajna@lgl.si.