obvestilo, delavnice Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Sprememba ure

Predstava Peter Pan, ki je na sporedu v ponedeljek, 16. oktobra 2017, ob 17. uri, se bo pričela pol ure prej, torej ob 16.30 uri. Prosimo za razumevanje.

Podaljšan vpis

Do konca tedna smo podaljšali vpis v celoletno Delavnico stop motion animacije in celoletno gledališko šolo Mali gledališki inkubator LGL, saj je ostalo še nekaj prostih mest.

Delavnica stop motion animacije
Za otroke od 8. do 14. leta
Mentor: Timon Leder
Ob torkih od 16.00 do 18.00
Cena: 40 evrov na mesec / od oktobra do maja

V okviru delavnice se bodo otroci seznanili s procesom priprave, ustvarjanja, realizacije in postprodukcije animiranega stop motion filma (sličica za sličico). Zasnovali bodo zgodbo in likovno podobo ter posneli pravi animirani film. Delavnico bo vodil Timon Leder, diplomant Akademije za likovno umetnost in oblikovanje, ki aktivno deluje na področjih animacije, vizualnih komunikacij in dela z otroki. V sodelovanju z ZVVIKS in DAGIBA

Mali gledališki inkubator LGL
Za otroke od 6. do 10. leta
Mentorica: Ajda Valcl
Ob ponedeljkih od 17.00 do 18.30
Cena: 23 evrov na mesec / od oktobra do junija

V kreativni gledališki delavnici bodo otroci pod vodstvom režiserke Ajde Valcl skozi različne faze spoznavali raznovrstne procese pri nastajanju predstave – od dramatizacije, snovanja scene in kostumov prek igre do režije. Skozi aktivno izkušnjo v gledališkem zaodrju bodo spoznavali različne gledališke poklice (oblikovalec svetlobe, oblikovalec zvoka, igralec, kostumograf, scenograf …) ter obiskovali predstave iz rednega programa LGL. Urili bodo telo in glas, se učili igralskih veščin, improvizirali ter na koncu ustvarili čisto pravo gledališko predstavo.

Nekaj prostih sedežev imamo še v Drznem in Najstniškem abonmaju, ki ju lahko vpišete še do konca tedna.  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Če ne želite več prejemati naših vabil, sledite odjavi