Izpostavljamo: Poletna knjiga in Boks Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Poletna knjiga

Predstava za dve igralki in lutke po istoimenskem romanu pisateljice Tove Jansson v dramatizaciji in režiji likovne umetnice Barbare Stupica se posveča odnosom med ljudmi. Babica in njena vnučka Sofija preživljata poletje na malem otoku. Sofiji je umrla mama in babica ji pomaga prebrodit žalostno obdobje. Igrata Olga Kacjan in Liza Marija Grašič. Primerno za otroke od 4. leta dalje.

Boks

V okviru Klovnbufa 2018 bo na Odru pod zvezdami gostovala družinska klovnovska predstava Boxing. Eden največjih aktivnih klovnov na svetu Fraser Hooper se vrača s predstavo, ki vas bo prikovala na sedež in šokirala vaše trebušne mišice. Fraserja v tej smejalni orgiji odlikuje izreden čut za sodelovanje s publiko, hiperzabavni prizori in popolna brezbrižnost do njegove lastne varnosti.

Vpis abonmajev 2018/19

Pričeli smo z vpisom abonmajev, ki bo trajal do 20. septembra 2018 na blagajni našega gledališča, ki je tudi poleti odprta vsak dan med 9. in 19. uro in ob sobotah med 9. in 13. uro.  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi