Izpostavljamo: Sončnica na Luni Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Sončnica na Luni

Ob slovenskem kulturnem prazniku bomo premierno uprizorili ugledališčeno poezijo Sončnica na Luni (5+). Kot smo vas že obvestili bomo za strokovne delavce v vzgoji in izobraževanju 6. februarja, ob 18. uri pripravili brezplačen predpremierni ogled. Če se še kdo želi prijaviti, lahko to stori do petka na elektronski naslov organizacija@lgl.si ali po telefonu 01 3000 976. 

Ob tem vas obveščamo, da imamo prosto še eno dopoldansko predstavo in sicer v torek, 13. februarja, ob 10. uri, na Odru pod zvezdami LGL. Cena za skupine je 4 evre na otroka, spremljevalci brezplačno.

Predstava Sončnica na Luni ugledališčuje šestnajst pesmi za otroke iz antologije Sončnica na rami (Mladinska knjiga Založba, 2017) in eno, ki je bila napisana na novo. Uporabljene so pesmi avtorjev Milana Dekleve, Boruta Gombača, Nika Grafenauerja, Barbare Gregorič Gorenc, Miklavža Komelja, Miroslava Košute, Ferija Lainščka, Svetlane Makarovič, Vinka Möderndorferja, Borisa A. Novaka, Nebojše Pop-Tasića, Lile Prap, Andreja Rozmana - Roze, Jožeta Snoja, Petra Svetine, Bine Štampe Žmavc in Saše Vegri.Lep pozdrav,


Špela Juntes

Koordinatorka programa
Lutkovno gledališče Ljubljana
Krekov trg 2, 1000 Ljubljana, Slovenija
T + 386 1 3000 976, F + 386 1 3000 980
organizacija@lgl.si

 

  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi