Novice Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Preventivni ukrepi

Obiskovalce naših predstav obveščamo, da smo poskrbeli za preventivne ukrepe, s katerimi želimo v kar največji meri zmajšati tveganje za prenos okužb. Poleg rednega čiščenja toaletnih in drugih prostorov, posebno pozornost namenjamo čiščenju predmetov in površin, ki se jih pogosto dotikamo, kot so kljuke, pulti ipd. Obiskovalcem so v preddverjih dvoran in na blagajni na voljo razkužila. Skladno z navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje odsvetujemo obisk gledališča vsem, ki kažejo znake obolenj, starejšim osebam in kroničnim bolnikom.

Program do nadaljnega ostaja nespremenjen. 

Skozi tisočere zgodbe

Gledališka in filmska igralka Tjaša Železnik bo otrokom prebrala knjigi Mihove razglednice (avtor Tom Percival) in Majhno težavo imam, je rekel medved (avtor Heinz Janisch). Obe knjigi je izdala Založba Zala in ju lahko kupite v knjigarni.

Vihar v glavi

V predstavi Vihar v glavi boste spoznali čustveni svet mladih, predvsem v odnosu do staršev, pa tudi svet njihovih želja, pričakovanj, strahov in upanj za prihodnost. Obvezen ogled za najstnike in njihove starše.

Škrt škrt kra čof

Duhovita in poučna zgodba o žabji družini Škrt škrt kra čof! bo navdušila malčke in njihove starše. Žabec Jerko se boji iti spat. Kaj je ta zvok – škrt škrt kra čof – ki se sliši pod njegovo posteljo? Jerkov oče ga poskuša prepričati, da ni ničesar, česar bi se moral bati. Vse dokler se sam ne uleže v posteljo in tudi njega zbudi skrivnostni zvok noči.

Nekje drugje

Predstava Nekje drugje je nekaj posebnega tako zaradi vsebine kot tudi zaradi sodobnih tehnoloških pristopov. Klasična lutkovna animacija se prepleta s prostorskimi video projekcijami in virtualnim risanjem. S pomočjo dinamičnega video mappinga in posebej za to ustvarjenih senzorjev, ki v živo sledijo vsem premikom mize, se zabriše meja med realno in projicirano sliko.  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav. Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi