Izpostavljamo Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Nova sezona KUL abonmaja

KUL abonma se z letošnjo sezono vrača na ulice naše prestolnice. Nova sezona prinaša nov, svež vihar kulture in umetnosti. Abonenti bodo tako imeli priložnost, da se potopijo v svet živopisanih produkcij, ki nastajajo pod streho 10 javnih kulturnih zavodov.

Oblikovan z mislijo na mlade med 15. in 25. letom starosti nudi KUL abonma svojim abonentom kalejdoskop pestrih umetniških produkcij, ki zajemajo gledališče, film, glasbo in vizualne umetnosti. Temu je prilagojena tudi cena abonmaja – samo 25 evrov za 12 dogodkov. >> Program je objavljen na spletni strani.

KUL abonma lahko vpišete do 24. oktobra na blagajni Lutkovnega gledališča Ljubljana, Krekov trg 2, ki je odprta vsak dan med 9. in 19. uro, ob sobotah pa med 9. in 13. uro, ali preko spletne prodaje lgl.mojekarte.si.


Lutke povezujejo

V Lutkovnem gledališču Ljubljana se srečujejo različne generacije obiskovalk in obiskovalcev, ki jih povezuje ljubezen do gledališča. Srečevanje lahko postane tudi sodelovanje, zato k delu v hostesni službi vabimo študentke in študente ter upokojenke in upokojence. Delo je v dopoldanskem in popoldanskem času v središču Ljubljane.

Pričakujemo prijave kandidatk in kandidatov, ki so razgledani, natančni, komunikativni, poznajo program Lutkovnega gledališča Ljubljana in imajo veselje do dela z otroki.

Prijave z življenjepisom pošljite na e-naslov pr@lgl.si ali oddajte v Knjigarni LGL do torka, 8. oktobra, do 12. ure.  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi