Obvestilo Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.


Spoštovani,

obveščamo vas, da smo na podlagi vladnih ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa (odredba ministra za zdravje z dne 9.3.2020) na Velikem odru LGL in Odru pod zvezdami LGL omejili število vstopnic v prodaji. Ostali odri imajo manjše število sedežev. Program za izven zaenkrat ostaja nespremenjen. Program za vrtce in šole bomo urejali v dogovoru z vsako skupino posebej.

Kot smo vas že obvestili smo poskrbeli za preventivne ukrepe, s katerimi želimo v kar največji meri zmanjšati tveganje za prenos okužb. Poleg rednega čiščenja toaletnih in drugih prostorov, posebno pozornost namenjamo čiščenju predmetov in površin, ki se jih pogosto dotikamo, kot so kljuke, pulti ipd. Obiskovalcem so v preddverjih dvoran in na blagajni na voljo razkužila. Skladno s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje obisk odsvetujemo vsem, ki kažejo znake obolenj, starejšim osebam in kroničnim bolnikom.

Vse, ki bi radi vrnili vstopnice, prosimo, da se oglasijo na naši blagajni, ki je odprta vsak dan med 9. in 19. uro. Za več informacij pišite na blagajna@lgl.si ali pr@lgl.si oz. pokličite na brezplačno številko 080 2004.


  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Če ne želite več prejemati naših obvestil, sledite odjavi