Obvestilo medijem: fotografije s predstave Zajčkova hišica Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Spoštovani,

pošijam vam fotografije s predstave Zajčkova hišica, ki jo bomo premierno uprizorili jutri, v četrtek, 10. maja 2018, ob 18. uri, na Malem odru LGL. Avtor fotografij je Jaka Varmuž.

Anja Štefan
ZAJČKOVA HIŠICA
Lutkovna predstava za otroke od 3. leta dalje

Režiserka Martina Maurič Lazar, dramaturginja Jera Ivanc, avtorica likovne podobe Hana Stupica, avtor glasbe Milko Lazar, lektorica Metka Damjan, lutkovni tehnolog Žiga Lebar, oblikovalka svetlobe Maša Avsec, asistentka dramaturgije Helena Fašalek.

Igrajo Voranc Boh, Iztok Lužar, Zala Ana Štiglic in Ajda Toman.

Zajček živi v ljubki hišici ob potoku. Najraje vrtnari in se igra s prijatelji. Vse, kar ima, deli z njimi, to je med prijatelji v navadi. Žabica, veverica, jazbec in medved ga radi obiskujejo, lisica pa viha nos. Zase pravi, da je gospa, in se sploh visoko ceni, čeprav ni povsem jasno, od kod. Neke noči se nad gozdom utrga oblak in narasli potok poplavi zajčkovo hišico. Prijatelji sklenejo, da mu bodo na bližnjem griču, na varnem, stran od potoka, zgradili novo. Kaj pa lisica? Tudi ona bi imela novo hišico. Sklene, da jo bo dobila z ukano, da bo prelisičila zajčka, žabico, veverico, jazbeca in medveda. Ji bo uspelo?Lep pozdrav,


Petra Škofic

Odnosi z javnostmi
Lutkovno gledališče Ljubljana
Tel. 01 548 4543, 041 691 102

 

  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav. Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi