Obvestilo medijem: Pogovor po predstavi Kit na plaži Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Vabilo na pogovor po predstavi Kit na plaži

V Lutkovnem gledališču Ljubljana smo lanskega septembra premierno uprizorili delo Vinka Möderndorferja Kit na plaži,  igro o drugačnosti in normalnosti, v kateri spremljamo odnos otrok in odraslih do fanta, ki ima Downov sindrom. 

Kako je z razumevanjem drugačnosti v družini in kako v družbi, bomo poskušali odgovoriti na pogovoru po predstavi, s katerim povezujemo kulturo in šolstvo. Na pogovoru, ki ga bo vodil dr. Slavko Gaber s Pedagoške fakultete, bodo sodelovali avtor in režiser Vinko Möderndorfer, dramaturg Blaž Lukan, direktorica Centra za usposabljanje, delo in varstvo Dolfke Boštjančič dr. Valerija Bužan, igralke in igralce iz predstave ter študentke in študenti Pedagoške fakultete.

Predstava bo jutri, v torek, 22. januarja, ob 17.15 uri, pogovor po predstavi pa se bo pričel okoli 18.35, v Lutkovnem gledališču Ljubjana (Šentjakobski oder).

Vljudno vabljeni. Prosim za predhodno potrditev udeležbe.Lep pozdrav,


Petra Škofic

Odnosi z javnostmi
Lutkovno gledališče Ljubljana
Tel. 01 548 4543, 041 691 102

 

  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav. Medijski pokrovitelj jubilejne sezone ob 70. obletnici gledališča RTV Slovenija. Če ne želite več prejemati naših informacij, sledite odjavi