Odprtje Šentjakobskega odra Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Odprtje prenovljenega Šentjakobskega odra

Spoštovani,

informacijo o prenovljenem Šentjakobskem odru vam pošiljamo še enkrat, saj smo pomotoma napisali, da je otvoritev novembra. Za napako se opravičujemo.

S spletnim koncertom pianista in vokalista Tineta Grgureviča – Bowraina bomo v soboto, 6. februarja 2021, ob 17. uri uradno odprli prenovljeni Šentjakobski oder. S celovito prenovo dvorane, zaodrja in preddverja je Mestna občina Ljubljana Lutkovnemu gledališču Ljubljana in Šentjakobskemu gledališču Ljubljana zagotovila sodobne pogoje za ustvarjalni proces. 

Koncert smo poimenovali Nov začetek, saj je otvoritev odra za nas nov začetek, na katerega težko čakamo, ne le zaradi nekajmesečne obnove, temveč tudi zaradi pričakovanja ponovnega odprtja gledališč. 

Koncert bo mogoče spremljati preko YouTube kanalov obeh gledališč. Fotografi in snemalci lahko pridejo posneti dvorano in preddverje ob 16.30 uri in začetek koncerta ob 17. uri. Zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja virusa pa prosimo za predhodno najavo po telefonu ali e-pošti.Lep pozdrav,


Petra Škofic

Odnosi z javnostmi
Lutkovno gledališče Ljubljana
Tel. 041 691 102

 

  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, pokrovitelja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav. Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi