Predstave v septembru za vrtce Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Dopoldanske predstave za vrtce

Vabimo vas k ogledu naše nove predstave Škrt škrt kra čof! (3+), nežne pravljice za najmlajše, kjer se prepletajo močna čustva in bogata domišljija. Žabec Jerko se boji iti spat. Kaj je ta zvok – škrt škrt kra čof – ki se sliši pod njegovo posteljo? Jerkov oče ga poskuša prepričati, da ni ničesar, česar bi se moral bati. Vse dokler se sam ne uleže v posteljo in tudi njega zbudi skrivnostni zvok noči. Prost dopoldanski termin: 29. september 2017.


Na oder se vrača dramska predstava Pepelka (5+). Po svetu kar mrgoli različic pravljice o lepi, skromni in dobri deklici, ki je doživljala krivico, a bila na koncu poplačana s prinčevo ljubeznijo. Eno od različic je prvi zapisal Charles Perrault, za njim sta svojo zapisala brata Grimm. V obeh najdemo hudobno mačeho in polsestri, ples s princem ter izgubljeni čeveljc, le da v prvi Pepelko z obleko za ples opremi dobra vila, v drugi pa drevo, ki ga je bila Pepelka posadila na materinem grobu. Prost dopoldanski termin: 27. september 2017.

Na osrednjem preglednem nacionalnem festivalu uprizoritenih umetnosti za otroke in mlade Zlata paličica, ki bo od 1. do 7. oktobra 2017, so še prosti dopoldanski termini za predstave Jutri je bila zabava (2.10.), Srce in popek (4.10.), Kaj pa če (5.10.) in Andrej Nespanec (6.10.).Lep pozdrav!


Špela Juntes

Koordinatorka programa
Lutkovno gledališče Ljubljana
Krekov trg 2, 1000 Ljubljana, Slovenija
T + 386 1 3000 976 F + 386 1 3000 980

 

  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirata Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav

Blagajna je odprta od ponedeljka do petka med 9. in 19. uro, ob sobotah med 9. in 13. uro ter uro pred predstavo. Za informacije je na voljo brezplačna telefonska številka 080 2004. Rezervacij vstopnic ne sprejemamo, razen za dopoldanske predstave v okviru programa Lutke povezujejo. Vstopnice lahko kupite tudi preko sistema mojekarte.si, na bencinskih servisih Petrola, OMV, poslovalnicah Kompasa ... Vsak obiskovalec mora imeti svojo vstopnico, tudi otroci ne glede na starost. Če se predstave ne morete udeležiti, lahko vstopnico vrnete na blagajno do začetka predstave. Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi