Skozi tisočere zgodbe Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Skozi tisočere zgodbe

Igralka Judita Zidar bo brala iz knjig Zaletavi bober, Palčič, Lini in Lazi. Slikanica o zaletavem bobru avtorja Nicholasa Oldlanda je zabavna zgodba z nevsiljivo poanto: Premisli, kaj boš delal in kako. Naj bo delo koristno za vse; pazi, da s svojim početjem nazadnje ne boš le ogrožal narave, drugih in sebe. Pravljici Palčič ter Lini in Lazi prihajata izpod peresa znamenite avtorice Julie Donaldson in ilustratorja Axla Schefflerja. Spoznali bomo zabavno pripoved o Palčiču, ki ga pes odnese stran od družinskega drevesa, s slikanico Lizi in Lazi pa se bomo preselili v vesolje, kjer bomo spoznali zanimivo paleto tujcev.


27
ponedeljek
17:00
Knjigarna LGL
Branje

Pravica biti človek

Mlade gledalce (14+) in njihove starše danes in jutri vabimo k ogledu avtorskega projekta mladih Pravica biti človek. Predstava je nastala z 19 mladimi, ki smo jih izbrali na avdiciji in profesionalno ekipo, ki jo je vodil režiser Mare Bulc. Predstava govori o mladih in njihovem razumevanju dovoljenega in sprejemljivega, družbene in osebne odgovornosti ter medosebnih odnosov. 

26
nedelja
18:00
Oder pod zvezdami
Avtorska predstava mladih, izven
27
ponedeljek
18:30
Oder pod zvezdami
Avtorska predstava mladih, izven


  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav. Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi