Vabilo - Festival Zlata paličica 2019 Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Vabilo na Festival Lutke 2016

Spoštovani,

vljudno vas vabimo na odprtje 13. bienalnega festivala sodobne lutkovne umetnosti LUTKE 2016, ki bo v petek, 9. septembra 2016, ob 20.30 uri, v Stari mestni elektrarni. Ogledali si bomo predstavo:

Kalle Nio, WHS (Finska)
Odhod/Depart

Predstava je namenjena odraslim gledalcem. Po predstavi vas vabimo na Krekov trg pred Lutkovno gledališče Ljubljana na koncert Bowrain. Vabimo vas tudi k ogledu ostalih predstav festivala. Celoten program si lahko ogledate na spletni strani. 

Prosimo vas, da vašo prisotnost na otvoritveni predstavi potrdite z odgovorom na to sporočilo. Vabilo velja za dve osebi.


Ajda Rooss, umetniški vodja festivala                                                            Uroš Korenčan, direktor LGL


   Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Blagajna in knjigarna Zvezdica Zaspanka je odprta od ponedeljka do petka med 9. in 19. uro, ob sobotah med 9. in 13. uro ter uro pred predstavo. Za informacije je na voljo brezplačna telefonska številka 080 2004. Vsak obiskovalec mora imeti svojo vstopnico, tudi otroci ne glede na starost. Če se predstave ne morete udeležiti, lahko vstopnico vrnete na blagajno do začetka predstave. Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi