Vabilo na premiero predstave Kako je gospod Feliks tekmoval s kolesom Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Sezona 2021/2022

Vabilo na premiero predstave Kako je gospod Feliks tekmoval s kolesom

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na premieri predstave Kako je gospod Feliks tekmoval s kolesom, ki bo v soboto, 18. septembra 2021, ob 19. uri, na Malem odru.

Peter Svetina
Kako je gospod Feliks tekmoval s kolesom
Video dirka, 3+

Režiserka Nina Šorak, avtorici adaptacije Nina Šorak in Ana Duša, avtor likovne podobe in scenograf Branko Hojnik, dramaturginja in lektorica Ana Duša, avtorica videa Vesna Krebs, VJ Stella Ivšek, kostumografka Tina Pavlović, avtor glasbe Laren Polič Zdravič, oblikovalec svetlobe Gregor Kuhar, računalniško modeliranje lutk in 3D animacija Voranc Kumar, lutkovna tehnologa Zoran Srdić, Olga Milič.

Igrajo Maja Kunšič, Gašper Malnar, Stella Ivšek.

Prosimo, da svojo udeležbo potrdite z odgovorom na to sporočilo in da pred pričetkom predstave hostesni službi pokažete potrdilo o izpolnjevanju pogoja PCT. Hvala.


Uroš Korenčan, direktor         
Ajda Rooss, umetniška vodja  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav. Če ne želite več prejemati naših informacij, sledite odjavi