Vabilo na premiero predstave Lučka Regrat Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Spoštovani,

pri vabilu na premiero predstave Lučka Regrat je pomotoma izpadel datum, tako da vam celotno vabilo pošiljamo še enkrat.

Vljudno vas vabimo na šesto premiero v sezoni 2017/18. Po pravljici Lučka regrat, enega najpomembneših slovenskih literarnih ustvajalcev Gregorja Strniše, je v režiji Maruše Kink nastalo potovanje za lučko in odsev Lučka Regrat. Premiera bo v četrtek, 5. aprila 2018, ob 18. uri, na Šentjakobskem odru LGL.

Gregor Strniša
LUČKA REGRAT
Potovanje za lučko in odsev za otroke od 3. leta dalje
Šentjakobski oder LGL

Režija Maruša Kink
Dramaturgija Kristina Mihelj
Besedila songov (razen Poletje in morje in Senena kopica avtor Gregor Strniša) Maruša Kink, Kristina Mihelj in Kristijan Krajnčan
Likovna podoba Tina Dobrajc
Glasba Kristijan Krajnčan
Lektoriranje Metka Damjan
Oblikovanje svetlobe Jaka Varmuž                                   
Igrajo Maja Kunšič, Gašper Malnar, Katja Povše k. g., Gregor Prah k. g.

Vabilo velja za dve osebi in ni prenosljivo. Prosimo vas, da svojo prisotnost potrdite z odgovorom na to sporočilo ali po tel. 01 548 45 43 in 041 691 102.

Uroš Korenčan, direktor         
Ajda Rooss, umetniška vodja

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav


  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Med predstavo ni dovoljeno fotografirati in uporabljati mobilnih telefonov. Da bi vsi obiskovalci lahko nemoteno spremljali predstavo, vas prosimo, da ne zamujate in da s klepetom in prigrizki počakate do konca predstave. Če si predstave ne morete ogledati, nas o tem obvestite pred pričetkom predstave.