Vabilo na premiero predstave Moj dedek je bil češnjevo drevo Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Sezona 2021/2022

Italijanski mojster senčnih lutk v Lutkovnem gledališču Ljubljana

Lutkovno gledališče Ljubljana novo sezono pričenja s senčno predstavo za otroke Moj dedek je bil češnjevo drevo, ki nastaja po pravljici italijanske pisateljice Angele Nanetti in v režiji italijanskega mojstra senčnih lutk Fabrizia Montecchija. Vljudno vas vabimo na premiero, ki bo v četrtek, 16. septembra, ob 19. uri, na Šentjakobskem odru. 

Angela Nanetti
Moj dedek je bil češnjevo drevo
Senčna predstava, 5+

Režiser in scenograf Fabrizio Montecchi, adaptacija Enrica Carini, Fabrizio Montecchi, prevajalka Veronika Simoniti, dramaturginja in asistentka režije Tjaša Bertoncelj, ilustrator Damijan Stepančič, avtor glasbe Mitja Vrhovnik Smrekar, izdelava senčnih lutk Federica Ferrari, lektorica Maja Cerar, asistentka dramaturgije (študijsko) Brina Jenček, asistentka scenografije (študijsko) Katarina Planinc, oblikovalka svetlobe Maša Avsec.

Igrajo Martina Maurič Lazar, Brane Vižintin, Matevž Müller.

Prosimo, da svojo udeležbo potrdite z odgovorom na to sporočilo in da pred pričetkom predstave hostesni službi pokažete potrdilo o izpolnjevanju pogoja PCT. Hvala.


Uroš Korenčan, direktor         
Ajda Rooss, umetniška vodja  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav. Če ne želite več prejemati naših informacij, sledite odjavi