Vabilo na premiero predstave Nebo nad menoj Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

S premiero gledališkega dokumentarca Nebo nad menoj, ki je nastal v koprodukciji Lutkovnega gledališča Ljubljana, Slovenskega mladinskega gledališča, Univerze v Ljubljani in Centra urbane kulture Kino Šiška, se bo ob slovenskem kulturnem prazniku zaključil 12. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri. 

Vabimo vas, da se nam pridružite na premieri, ki bo v soboto, 8. februarja, ob 16. uri, v Centru urbane kulture Kino Šiška. 

NEBO NAD MENOJ
Gledališki dokumentarec za otroke od 5. leta dalje

Režiser in avtor koncepta Tin Grabnar,  avtorji besedila Tin Grabnar, Tjaša Bertoncelj, Tadeja Pungerčar, dramaturginji Tjaša Bertoncelj, Nina Šorak, avtorica likovne podobe lutk Jasna Vastl, scenograf Tin Grabnar, avtor glasbe Mitja Vrhovnik Smrekar, oblikovalec svetlobe Kristjan Vidner, oblikovalka zvočnih efektov Mateja Starič, asistentka likovne podobe lutk Nastja Miheljak, svetovalka za scenografijo Sara Slivnik, kemijsko svetovanje Žiga Ponikvar.
 
Igrata Lovro Finžgar in Anita Gregorec. 

Predstavo je v okviru praznovanja svoje 100. obletnice podprla Univerza v Ljubljani. Do sodelovanja je prišlo zaradi želje, da bi okrepili stik med znanostjo in umetnostjo ter promovirali znanost tudi zunaj akademskih krogov. Pri nastajanju predstave sta sodelovali Akademija za likovno umetnost in oblikovanje in Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo.  

Prosimo vas, da svojo navzočnost potrdite z odgovorom na to vabilo ali po tel. 01 548 45 43, 041 691 102 najkasneje do srede, 5. februarja 2020.


Uroš Korenčan, direktor         
Ajda Rooss, umetniška vodja  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav. Če ne želite več prejemati naših informacij, sledite odjavi