Vabilo na premiero predstave Vihar v glavi Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Spoštovani,

vabimo vas na osmo premiero v sezoni 2017/18, ki bo v torek, 24. aprila 2018, ob 18. uri, na Odru pod zvezdami LGL. Gledališko avanturo Vihar v glavi je režiser Primož Ekart zasnoval na podlagi dramskega besedila Brainstorm avtorjev Neda Glasierja in Emily Lim. Originalno besedilo je nastalo v londonski produkcijski hiš Company Three v sodelovanju s trinajstimi najstniki-igralci, ideja zanj pa je izhajala iz najnovejših znanstvenih odkritij na področju nevroznanosti oz. ugotovitev o tem, kako se delovanje možganov v najstniški dobi razlikuje od njihovega delovanja pri odrasli osebi. Kar 86.000 milijard nevronov v tem obdobju sproža najrazličnejše dnevne spremembe, hkrati pa omogoča mladostniško eksplozijo kreativnosti, drznosti, vznemirjenja in poguma. 

Ned Glasier, Emily Lim
Vihar v glavi
Gledališka avantura 
12+    

Režija: Primož Ekart, prevod in priredba: Primož Ekart, Ana Duša in skupina Vihar v glavi, dramaturgija: Ana Duša, scenografija: Damir Leventić, kostumografija: Maja Mirković, koreografija: Sebastjan Starič, avtorska glasba: Koala Voice,  oblikovanje svetlobe: Igor Remeta, asistentki režije: Ana Kozina, Helena Šukljan, igrajo: Jaka BabičNeža Dvorščak, Matic Eržen, Nace Korošec, Julita Kropec, Tilen LajevecAna LogarAja MarkovičRonja Matijevec JermanMaks MihajlovićJon NapotnikSergej OstercUrška PečevnikAna PribošičAlica Ela Rogelj, Aleksandra StaroveškiSvit Stefanija.

Vabilo velja za dve osebi in ni prenosljivo. Prosimo vas, da svojo navzočnost potrdite z odgovorom na to sporočilo ali po tel. 01 548 45 43, 041 691 102.


Uroš Korenčan
, direktor         
Ajda Rooss, umetniška vodja


Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav, medijski pokrovitelj revija Mladina


  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Med predstavo ni dovoljeno fotografirati in uporabljati mobilnih telefonov. Da bi vsi obiskovalci lahko nemoteno spremljali predstavo, vas prosimo, da ne zamujate in da s klepetom in prigrizki počakate do konca predstave. Če si predstave ne morete ogledati, nas o tem obvestite pred pričetkom predstave.