Vabilo na premiero predstave Zajčkova hišica Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Spoštovani,

v vabilu je pomotoma izpadla igralska zasedba, zato vam celotno vabilo pošiljamo še enkrat. Vabimo vas na deveto premiero v sezoni 2017/18. Na Malem odru Lutkovnega gledališča Ljubljana bo v četrtek, 10. maja 2018, ob 18. uri, premierno uprizorjena lutkovna predstava za otroke od 3. leta dalje Zajčkova hišica, ki je v režiji Martine Maurič Lazar nastala po pravljici Anje Štefan. Z ilustracijami Hane Stupica je ipravljica zšla pred tremi leti v antologiji proze in poezije za otroke Svet je kakor Ringaraja.

Anja Štefan
Zajčkova hišica
Lutkovna predstava za otroke od 3. leta dalje

Režija Martina Maurič Lazar
Dramaturgija Jera Ivanc
Likovna podoba Hana Stupica
Glasba Milko Lazar
Lektura Metka Damjan
Lutkovna tehnologija Žiga Lebar
Osvetljevanje Maša Avsec, Kristjan Vidner

Igrajo Voranc Boh, Iztok Lužar, Zala Ana Štiglic in Ajda Toman

Vabilo velja za dve osebi in ni prenosljivo. Prosimo vas, da svojo navzočnost potrdite z odgovorom na to sporočilo ali po tel. 01 548 45 43, 041 691 102.


Uroš Korenčan
, direktor         
Ajda Rooss, umetniška vodja


Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav.


  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Med predstavo ni dovoljeno fotografirati in uporabljati mobilnih telefonov. Da bi vsi obiskovalci lahko nemoteno spremljali predstavo, vas prosimo, da ne zamujate in da s klepetom in prigrizki počakate do konca predstave. Če si predstave ne morete ogledati, nas o tem obvestite pred pričetkom predstave.