Pionirji evropskega lutkarstva Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Vabilo

Spoštovani,

vljudno vas vabimo na ogled potujoče razstave Pionirji evropskega lutkarstva, ki je nastala v sklopu projekta Ustvarjalne Evrope. Odprtje bo v soboto, 10. septembra 2016, ob 19. uri, v Galeriji Kresija. Spremljevalni program razstave pošiljamo v priponkah, objavljen pa je tudi na www.allstringsattached.eu/slovenia.

Ekipa Lutkovnega muzeja 
Lutkovno gledališče Ljubljana

♦♦♦

Dear Madam/Sir,

we kindly invite you to the travelling exhibition The Pioneers of European Puppetry, which was created within Creative Europe project. The opening will be on Saturday, 10 Sep 2016, at 7 pm., at Kresija Gallery. The accompanying programme of the exhibition is attached to this email and also available at www.allstringsattached.eu/slovenia.

Museum of Puppetry Team 
Ljubljana Puppet Theatre
  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Iz zaodrja: Pionirji evropskega lutkarstva je spremljevalni program 13. bienalnega festivala sodobne lutkovne umetnosti LUTKE 2016, ki osvetljuje utrinke evropske lutkovne preteklosti. Nastal je v okviru istoimenskega evropskega projekta, v katerem poleg Lutkovnega gledališca Ljubljana sodelujejo tudi občina Čedad iz Italije, španska gledališka skupina Títeres Etcétera in umetniška akademija iz Osijeka.

Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi