ZA NAJSTNIKE: Ugodne vstopnice za CoFestival v LGL in Kinu Šiška Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.Dragi najstniki in najstnice, ki radi obiskujete Lutkovno gledališče Ljubljana,

v prostorih Lutkovnega gledališča Ljubljana bomo za en večer gostili dogajanje mednarodnega festivala sodobnega plesa CoFestival, ki bo potekal v Ljubljani  od 25. 11. do 1. 12. 

Na letošnjem festivalskem urniku sta tudi dve predstavi, ki bosta še posebej zanimivi za LGL najstnike, za katere menimo, da imate še posebej izostreno senzibilnost za umetnosti. Prav zato vam z veseljem ponudimo za obe predstavi vstopnice po posebni, znižani ceni, ki na vstopnico znaša 5,60 €.

 Predstava Giuseppa Chica in Barbare Matijević Zaslonajstniki IIGre za DIY muzikal v povezavi s spletnimi platformami za množično komuniciranje, ki nam danes uravnavajo življenjski slog. Intermedijska predstava bo na sporedu v nedeljo, 27. novembra, ob 18.00 na Odru pod zvezdami v Lutkovnem gledališču Ljubljana. 

Več o predstavi:
https://cofestival.si/2022/barbara-matijevic-in-giuseppe-chico-zaslonajstniki-ii-2022/

 

► Predstava Aleksandra Georgievja: Skrinsejver je plesni "rollercoaster" zapeljivih podob, nekakšna plesna iluzija, ki motri telo znotraj digitalnih krajin. Na sporedu CoFestivala bo v torek, 29. novembra, ob 19.00 v Kinu Šiška.

Več o predstavi:
https://cofestival.si/2022/aleksandar-georgiev-skrinsejver-2020/

 

Vse kar morate storiti je, da na ursaurska@gmail.com napišete ime in priimek, dodate, da ste med prejemniki LGL-novičnika ter pripišete izbrano predstavo (oziroma obe). Vstopnica po znižani ceni vas bo čakala na blagajni prizorišča predstave.  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi