April 2017 Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Sezona 2016/2017

Program za april 2017

PREMIERI

Peter Pan

Zgodba o Petru Panu je zgodba o večnem odraščanju. Peter Pan si želi za vselej ostati otrok, saj je prepričan, da nas odraščanje oropa domišljije in postanemo dolgočasni. Gre za eno najbolj znanih in slovitih pravljic na temo odraščanja, spoznavanja novih občutkov in sprejemanja odgovornosti, pri tem pa je obdana z veliko mero čarobnosti in simbolike.

Noč knjige 2017

Odkar je Unesco 23. april proglasil za svetovni dan knjige, ga slavimo po vsem svetu, zadnja leta tudi ponoči. Noč knjige bo letos 21. aprila. V naši knjigarni bomo bolj popoldanski, saj pričnemo ob 16. uri in končamo do 20. ure. Najprej bomo odprli razstavo ilustracij Nadje Ocepek Zajček Otja iz Borovega gozda, potem bomo z našimi igralci brali zanimive knjige, ob 18. uri pa pride Polona Lovšin, ki bo imela delavnico izdelovanja pop-up knjig.

Virginija Volk

Uprizoritev Virginija Volk nastaja po motivih slikanice avtoric Kyo Maclean in Isabelle Arsenault, v režiji italijanskega mojstra senčnih lutk Fabrizia Montecchija. Vanesa ima sestro Virginijo, ki se počuti prav volčje oziroma se tako obnaša. Kar naprej tuli, renči in revska, slabe volje je, ne ljubi se ji družiti z nikomer, vse ji gre na živce in prav nič je ne more potolažiti. 

Abonmajske predstave

Abonenti si bodo v aprilu ogledali sledeče predstave: 3. in 5. aprila bo na sporedu predstava Jutri je bila zabava za Klasični abonma, 4. aprila Vihar za Najstniški abonma, 13., 14. in 15. aprila Akvarij za Prvi abonma, 14., 15. in 19. aprila Peter Pan za Radovedni abonma. Abonenti si sedeže že lahko rezervirajo preko spleta ali e-pošte blagajna@lgl.si

Spored  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Lutkovno gledališče Ljubljana, Krekov trg 2

Blagajna je odprta od ponedeljka do petka med 9. in 19. uro, ob sobotah med 9. in 13. uro ter uro pred predstavo. Za informacije je na voljo brezplačna telefonska številka 080 2004. Rezervacij vstopnic ne sprejemamo. Vstopnice lahko kupite tudi preko sistema mojekarte.si, na bencinskih servisih Petrola, OMV, poslovalnicah Kompasa ... Vsak obiskovalec mora imeti svojo vstopnico, tudi otroci ne glede na starost. Če se predstave ne morete udeležiti, lahko vstopnico vrnete na blagajno do začetka predstave. Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi