December 2016 Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Decembrski program

V naslednjih dneh bomo vstopili v praznični december. Želimo vam, da ga preživite čarobno in veselo tudi v družbi Lutkovnega gledališča Ljubljana. Veliko predstav smo razprodali že pred tedni, zato smo na program uvrstili nekaj dodatnih predstav. Na spodnjem seznamu boste videli, za katere predstave v decembru še lahko kupite vstopnice. Vabljeni!

Predstave z obdaritvijo

Organiziranim skupinam in individualnim obiskovalcem tudi letos ponujamo predstave z obdaritvijo otrok. Cena je 9 evrov na osebo in vključuje ogled predstave, prihod dedka Mraza in obdaritev otrok z darili, ki jih predhodno prinesete v gledališče. Več informacij o možnih terminih lahko dobite pri organizatorki Špeli Juntes, tel. 01 3000 976, e-pošta organizacija@lgl.si. 
  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Knjigarna in blagajna LGL je odprta od ponedeljka do petka med 9. in 19. uro, ob sobotah med 9. in 13. uro ter uro pred predstavo. Za informacije je na voljo brezplačna telefonska številka 080 2004. Vstopnice lahko kupite tudi preko sistema mojekarte.si, na bencinskih servisih Petrola, poslovalnicah Kompasa. Vsak obiskovalec mora imeti svojo vstopnico, tudi otroci ne glede na starost. Če se predstave ne morete udeležiti, lahko vstopnico vrnete na blagajno do začetka predstave. Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi