IZPOSTAVLJAMO:

Gostujoče predstave na naših odrih

Pred nami je še mesec dni živahnega dogajanja na naših odrih, ki pa ga bomo dodatno popestrili z gostujočimi predstavami tujih ustvarjalcev. Predstave so namenjene tako najmlajšim kot tudi odraslemu občinstvu.

Vabljeni, da skupaj z nami pokukate čez planke!


Bambi

Ta konec tedna bo na sporedu nežna pravljica za otroke od 6. leta dalje Bambi. Predstava je priredba istoimenskega romana Felixa Saltna, pod katero se podpisuje priznani češki režiser Jakub Maksimov. Govori o odraščanju in spoznavanju sveta malega jelenčka: skupaj z njim bomo živeli njegovo otroštvo, radosti in težave njegovega odraščanja.

Robotek

Kot je značilno za predstave čilenskega vsestranskega umetnika Davida Zuazole, tudi Robotek, predstava o prijateljstvu med zadnjim preživelim robotom in deklico na invalidskem vozičku, nosi močno sporočilo o svetu, v katerem živimo. Predstava je nastala z uporabo recikliranih materialov, primerna pa je za občinstvo od 14. leta dalje.

Ersatz (15+)

Ersatz ali Nadomestek je fantazijska projekcija človeka prihodnosti – človeka kot nenavadnega produkta alkimije med stroji in ljudmi. V neverbalni odrski viziji, ki niha med lahkotnim humorjem in skrb zbujajočo farso, nas vsestranski ustvarjalec Julien Mellano povabi na hudomušen, a skrivnosten lov za zakladom.

8
četrtek
20:00
Veliki oder LGL
Gostujoča predstava francoskega kolektiva AIE AIE AIE, izven


  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav

Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi