Lutkovno gledališče Ljubljana na prostem Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Sezona 2020/21

Sovica Oka v Arboretumu Volčji Potok

Lutkovno gledališče Ljubljana v želji, da bi bil ogled predstave karseda varen za obiskovalce in igralce, nadaljuje z gostovanji v Arboretumu Volčji Potok. V začetku poletja so si obiskovalci parka tako ogledali več ponovitev predstav Kdo je napravil Vidku srajčico in Sapramiška, ob koncu počitnic, v soboto, 29. avgusta pa bo na sporedu marionetna predstava o muhasti Sovici Oki, ki se odloči, da ne bo več navadna, nočna ptica, temveč dnevna sova. Predstava je nastala po pravljici Svetlane Makarovič in v režiji Braneta Vižintina. Premierno je bila uprizorjena leta 2018, primerna pa je za otroke od 3. leta dalje.

Predstava ob 10.00 bo za izven. Obiskovalci ne potrebujejo posebnih vstopnic, plačajo samo vstopnino v park.
Predstava ob 12.00 bo za abonente Lutkovnega gledališča Ljubljana. Abonenti imajo ob predhodni potrditvi udeležbe in predložitvi abonentske izkaznice prost vstop v park. V primeru dežja bo predstava odpovedana.

Lutkovno gledališče Ljubljana in Arboretum Volčji Potok bosta zagotovila vse potrebne ukrepe za preprečevanje širjenja koronavirusa v skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje.Lep pozdrav,


Petra Škofic

Odnosi z javnostmi
Lutkovno gledališče Ljubljana
Tel. 041 691 102

 

  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana,
sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav

Če neželite več prejemati naših novic, sledite odjavi