Odpiramo gledališče Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Sezona 2019/20

Odpiramo gledališče

Spoštovani,

z veseljem vas obveščamo, da bomo v naslednjih dneh s predstavo Sovica Oka odprli vrata našega gledališča. Predstava bo izvedena na Velikem odru LGL, ki omogoča priporočeno fizično distanco 40 obiskovalcem. Da bo prehod v dvorano bolj tekoč in prijazen, smo se odločili, da sedežni red ne velja.

Priporočamo, da vstopnice kupite s klikom na spodnji seznam ali preko spletne strani lgl.mojekarte.si. Lahko tudi na naši blagajni, ki je odprta vsak dan med 11. in 17. uro, ob sobotah pa med 10. in 13. uro.

V gledališču bomo zagotovili vse potrebne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe v skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Ker je v tem trenutku v zaprtih prostorih še vedno obvezno nošenje mask ali druge zaščite za usta in nos tako za odrasle kot tudi otroke, vas prosimo, da upoštevate tudi ta ukrep.

V pričakovanju neposrednega srečanja gledalcev z lutkami in igralci, vas lepo pozdravljamo in vas vabimo, da skupaj s Sovico Oko ponovno vstopimo v Kraljestvo domišljije.Lep pozdrav,

Petra Škofic

Odnosi z javnostmi
Lutkovno gledališče Ljubljana

 

  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav

Če neželite več prejemati naših novic, sledite odjavi