Program LGL za junij 2018 Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Sezona 2017/2018

Program LGL za junij 2018

Abonmajske predstave v juniju

  • Prvi abonma >> Sovica Oka, 2 6. 
  • KUL abonma>> Mojster in Margareta, 2.6.-6.6.
  • Klasični abonma >> Zajčkova hišica, 15.6.-17.6.
  • Drzni in Najstniški abonma >> zadnja predstava v tem obdobju odpade, zato si abonenti lahko ogledajo enega od sledečih filmov v Kinodvoru:
    Superjunakinja Modo Supa Modo, 16. junija ob 17. uri - Navdihujoča zgodba o deklici, ki s pomočjo domišljije, prijateljstva in ljubezni postane prava superjunakinja.
    Revolucija lesenih konjičkov Keppihevosten vallankumous, 17. junija ob 15. uri - Nikoli ne nehaj početi, kar te veseli: zabaven in navdihujoč dokumentarec o najstnicah, ki odkrijejo svoj glas in talent v nenavadnem športu – jahanju lesenih konjičkov.

Abonenti, ki si v sezoni 2017/18 niste uspeli ogledati vseh predstav, lahko kot abonmajsko predstavo izberete tudi katerokoli predstavo v juniju. O izboru obvestite našo blagajno na tel. 080 2004 ali preko e-pošte blagajna@lgl.si.  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav. Med predstavo ni dovoljeno fotografirati in uporabljati mobilnih telefonov. Da bi vsi obiskovalci lahko nemoteno spremljali predstavo, vas prosimo, da ne zamujate in da s klepetom in prigrizki počakate do konca predstave. Če si predstave ne morete ogledati, nas o tem obvestite pred pričetkom predstave. Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi