Program v decembru Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Spoštovani obiskovalci,

gledališča ostajajo zaprta, zato vas v teh predprazničnih dneh še posebej vabimo k ogledu predstav preko spleta. Na naši strani je prosto dostopnih devet predstav za različne starostne skupine otrok in mladine Živalska farma, Zajčkova hišica, Emil in detektivi, Martin Krpan, Groznovilca, Nebo nad menoj, Vihar v glavi, Virginija Volk in Mojca Pokrajculja. Za Božič bomo brezplačno objavili še predstavo Peter Pan, za Novo leto pa predstavo Sovica Oka. >> Povezava na spletno stran

Dedek Mraz bo otroke letos razveselil preko aplikacije Zoom. Povedal bo, kako preživlja te nenavadne čase, zapel z otroki pesmico in jih povprašal, kaj dobrega so naredili čez leto. Pogovor bo moderiral naš igralec Matej Zemljič. Vabimo vas, da se pogovoru pridružite tudi vi oz. vaši otroci. Potrebna je predhodna prijava na e-naslov blagajna@lgl.si. Pri prijavi navedete tudi enega od spodnjih terminov. Pogovor bomo posneli. Zaenkrat načrtujemo pogovore v treh terminih: 

  • 18. decembra, 18.00
  • 27. decembra, 16.00 in 18.00.
Za podjetja smo pripravili spletni paket s posnetkom lutkovne predstave in nagovorom dedka Mraza. >> Povezava na spletno stran

Vabimo vas k nakupu božičnih in novoletnih daril v naši knjigarni, kjer imamo bogato ponudbo otroške in mladinske literature, ilustracije vrhunskih slovenskih umetnikov in voščilnice. Knjigarna je sicer zaprta, možen pa je osebni prevzem po telefonu (01 3000 982 ali 080 2004) naročenih artiklov. Ponudbo lahko preverite na naslednji povezavi. 

Kot uvod v premiero lutkovne predstave Najprisrčnejši velikan, priljubljenih avtorjev Julie Donaldson in Axla Schefflerja, je za otroke pravljico prebral glavni junak v predstavi, Velikan, ki ga igra Jure Lajovic. >> Povezava na posnetek. 

Premiera bi se morala prav v teh dneh zgoditi na našem velikem odru, zaradi epidemije pa smo jo prestavili na splet. Več o premieri vam pošljemo v naslednjih dneh.

Ostanite zdravi!Lep pozdrav,


Petra Škofic

Odnosi z javnostmi
Lutkovno gledališče Ljubljana

 

  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana
sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav

Če neželite več prejemati naših novic, sledite odjavi