Program za december 2021 Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Sezona 2021/2022

Program LGL za december 2021

Spoštovani,

pred nami je praznični december, ko je obisk gledališča, ki ga lahko združite z ogledom praznične osvetlitve v mestu, še posebej čaroben. Vabimo vas, da ga preživite v naši družbi. V zadnjem tednu pred novim letom bo po predstavah Bi se gnetli na tej metli? in Obisk otroke pozdravil dedek Mraz, na programu pa je tudi silvestrska predstava Bi se gnetli na tej metli?. Za organizirane skupine in podjetja imamo posebne termine, zato se za ogled predstav v gledališču ali preko spleta čimprej dogovorite z našo organizatorko (organizacija@lgl.si, tel. 01 3000 976).

Tudi letos se bomo 3. decembra, na Prešernov rojstni dan, priključili dnevu odprtih vrat v slovenski kulturi. Na Ta veseli dan kulture si boste pri nas brezplačno lahko ogledali predstavo Tjulenj. Vstopnice bodo na voljo 1. decembra ob 9. uri na spletu. 

Še naprej skrbimo, da je obisk gledališča varen, zato ob vstopu ob predložitvi osebnega dokumenta preverjamo izponjevanje pogoja PCT, zaposleni in obiskovalci nosimo zaščitne maske, med obiskovalci je sedež prost, družine pa lahko sedijo skupaj. Hvala, ker nam pomagate pri spoštovanju ukrepov za varovanje zdravja. 

6
ponedeljek
09:30
Šentjakobski oder LGL
Glasbena pravljica
7
torek
17:00
Šentjakobski oder LGL
Glasbena pravljica, izven
12
nedelja
17:00
Mali oder LGL
Video dirka, izven
14
torek
17:30
Mali oder LGL
Video dirka, izven
28
torek
17:00
Oder pod zvezdami
Lutkovna predstava, izven
29
sreda
11:00
Oder pod zvezdami
Lutkovna predstava, izven
30
četrtek
17:00
Oder pod zvezdami
Lutkovna predstava, izven


  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav

Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi