Spremembe v programu Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Sezona 2021/22

Spremembe glede predstav Zverjašček in Peter Pan

Spoštovani,

od danes naprej veljajo nekateri novi ukrepi za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo Covid-19. Med obiskovalci mora biti v dvorani en sedež prost, potrdilo o izpolnjevanju pogoja PCT potrebujejo vsi od 12. leta dalje, preverjali pa ga bomo z osebno izkaznico. V prostorih gledališča morajo obiskovalci in zaposleni nositi kirurške ali FFP2 maske, izjema so otroci do 6. leta starosti in nastopajoči.

V želji, da bi napovedane predstave vseeno izpeljali, moramo del obiskovalcev, ki ima vstopnice za predstavo Zverjašček 9., 11. in 13. novembra ob 17. uri, prerazporediti na novo dodatno predstavo, ki bo v petek, 12. novembra ob 17. uri, del obiskovalcev, ki ima vstopnice za predstavo Peter Pan 20. novembra, ob 11. in 17. uri, pa na predstavo v torek, 23. novembra, ob 17. uri.

Če torej imate vstopnice za te predstave in če vam ustreza nov termin, prosimo, da se z našo blagajno (tel. 0802004 ali 01 3000 982, blagajna@lgl.si) čimprej dogovorite za drug termin in po e-pošti pošljete voucher oz. vstopnico, da uredimo menjavo.

Samo tako namreč lahko zagotovimo prost sedež med obiskovalci in izpeljemo novembrski program brez odpovedi. Sedežni red po novem ne bo veljal, do sedeža pa vas bo pospremila hostesna služba.

Hvala, ker nam pomagate pri varovanju zdravja.Lep pozdrav,


Petra Škofic

Odnosi z javnostmi
Lutkovno gledališče Ljubljana

 

  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav

Če neželite več prejemati naših novic, sledite odjavi