Preventivni ukrepi proti širjenju koronavirusa

Ljubljana, 12. 3. 2020
Obiskovalce obveščamo, da zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa odpovedujemo vse predstave in druge dogodke v gledališču.

Prosimo vse, ki imajo kupljene vstopnice, da ne prihajajo takoj na blagajno. Denar bomo vračali na sledeč način:


SPLETNI NAKUP

Tistim, ki so vstopnice kupili preko naše spletne strani ali spletne strani mojekarte.si in jih plačali s kreditno kartico, s kartico KUKU, s VALÚ Moneto ali mBillsom, bo denar nakazan nazaj na njihov račun s strani posrednika za prodajo vstopnic Moje karte. To se bo zgodilo samodejno, tako da ni potrebno storiti ničesar. Tiste, ki so vstopnice plačali preko NLB Klika ali ABANET-a prosimo, da  voucher pošljejo na blagajna@lgl.si. Ob tem naj tudi sporočijo ali želijo vračilo v denarju ali dobropis. 

NAKUP NA BLAGAJNI LGL, NA PETROLU IN DRUGI MESTIH

Tistim, ki so vstopnice kupili na blagajni LGL, na Petrolu ali drugih prodajnih mestih Mojih kart, bomo denar vračali na blagajni LGL. Prosimo, da fotografijo vstopnic ali voucher pošljejo na blagajna@lgl.si. Ob tem naj napišejo ali želijo vračilo v denarju ali dobropis. 

Tistim, ki so vstopnice plačali s KUKU kartico bomo denar samodejno nakazali nazaj na kartico, na vse ostale bo denar počakal, tako da priporočamo, da na blagajno ne prihajate takoj. V petek, 13. marca bo blagajna odprta do 17. ure, v soboto in nedeljo bo zaprta, za prihodnji teden pa bomo še sporočili. 

Hvala za razumevanje. Želimo vam, da ostanete zdravi in da vsi skupaj pripomoremo k omejevanju širjenja virusa, da bo življenje potem lahko steklo normalno naprej.


3 reasons to book on our web site