Na glavno vsebino
Kraljestvo
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Povabilo k vpisu v KUL abonma

18. 10. 2023
filePath

Lutkovno gledališče Ljubljana vabi mlade k vpisu v KUL abonma, ki se z letošnjo sezono vrača na ulice naše male prestolnice. Mladi med 15. in 26. letom imajo tako priložnost, da se potopijo v svet živopisnih produkcij s področja gledališča, filma, glasbe in vizualne umetnosti, ki nastajajo pod streho več javnih kulturnih zavodov. KUL abonma ponuja osem dogodkov po izredno dostopni ceni 26 €.

Za to priložnost LGL sodeluje s portalom mlad.si, ki nastaja pod spretnimi prsti mlade ekipe in ustvarja številne aktualne in za mlade relevantne vsebine. Portal mlad.si na enem mestu združuje tudi vse organizacije za mlade v Sloveniji, ki mladim ponujajo možnosti za pridružitev v njihovem lokalnem ali pa tudi v nacionalnem okolju, pestro paleto priložnosti pa tokrat dopolnjuje KUL Abonma.

Med 19. in 20. oktobrom vabljeni na 8. mednarodni festival Kinotrip v Kinodvor, na katerem bodo abonenti KUL abonmaja lahko izbirali med tremi filmskimi projekcijami:

Vizualno osupljiva pripoved o odraščanju v Singapurju. Naj te film odpelje v mistični pragozd

Sledi pogovor z režiserjem filma preko Zooma.

Silovita ljubezenska zgodba, ki pretrese pojem svobode. Naj te film odpelje v nevidno svobodo!

Sledi pogovor z Metodom Zupanom, kritikom in novinarjem na Radiu Študent.

Program šestih kratkih filmov. Naj te film odpelje skozi psihedelično prizmo proti obzorju družbene kritike!

Sledi pogovor s filmskima ustvarjalkama Emo Paš in Anne Tassel.


Več informacij o celotnem programu KUL abonmaja najdete na kulabonma.si.


Vpis v KUL abonma poteka do 20. oktobra na blagajni Lutkovnega gledališča Ljubljana, preko spletne prodaje lgl.mojekarte.si ali na dogodku v Kinodvoru.


Producenti KUL abonmaja: Kinodvor, Kino Šiška, Mednarodni grafični likovni center, Slovensko mladinsko gledališče, Narodna galerija, Zavod Flota in Lutkovno gledališče Ljubljana.


filePath