Zaradi prenove Šentjakobskega odra je gledališče do konca septembra zaprto. Predstavo Zverjasec igramo v Festivalni dvorani. Knjigarna je odprta vsak dan med 9. in 19. uro, ob sobotah med 9. in 13. uro. Več informacij po tel. 080 2004.

Ana Hribar

Ana Hribar, foto Mimi Antolović

Po končani Gimnaziji Bežigrad je študirala na Akademiji za študij sodobnega plesa SEAD v Salzburgu v Avstriji, kjer je študij julija 2004 z diplomo uspešno zaključila. Nadaljevala je s študijem dramske igre in umetniške besede na AGRFT pod mentorstvom Mileta Koruna in Matjaža Zupančiča, kjer je leta 2010 diplomirala. Že v času študija je sodelovala pri predstavah Betontanca, v Slovenskem mladinskem gledališču in Mestnem gledališču ljubljanskem. Med drugim je igrala v tv nadaljevanki Strasti, tv drami Prestara za ples, predstavi Race SNG Nova Gorica, plesala in soustvarjala gib v predstavi Tam daleč v Plesnem teatru Ljubljana in sodelovala v radijskih igrah in pri sinhronizaciji risank. V Lutkovnem gledališču Ljubljana je zaposlena od leta 2010. V baletni šoli Pirueta v Ljubljani poučuje klasični balet.

V Lutkovnem gledališču Ljubljana je trenutno zasedena v naslednjih predstavah: Mala in velika Luna, Pepelka, Zlati šus, Odvratne rime in Antigona.
3 reasons to book on our web site