Zaradi prenove Šentjakobskega odra je gledališče do konca septembra zaprto. Predstavo Zverjasec igramo v Festivalni dvorani. Knjigarna je odprta vsak dan med 9. in 19. uro, ob sobotah med 9. in 13. uro. Več informacij po tel. 080 2004.

Miha Arh

Miha Arh, foto Mimi Antolović
Miha Arh je diplomiral na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo in za vlogo Moža v predstavi Ivana Mraka Obločnica, ki se rojeva in in Lazarja v predstavi Gregorja Strniše Žabe dobil Študentsko Prešernovo nagrado. Igral je v produkcijah Slovenskega mladinskega gledališča, Museuma, Mestnega gledališča Ptuj, Mini teatra, Škuc teatra, SNG Drame Maribor, od leta 2005 pa je zaposlen v Lutkovnem gledališču Ljubljana. Za svoje delo je dobil več nagrad, med drugim Zlato piko za vlogo v Mary Poppins (koprodukcija SMG in LGL) in za vlogo v predstavi Palček (Mini teater), nagrado za igro in animacijo v predstavah Kabaretluknja (LGL) in Kralj prisluškuje (OPS! Zavod Ljubljana) na 5. bienalu Ustanove lutkovnih ustvarjalcev v Šmihelu v Avstriji in specialno nagrado žirije za zanimivo scensko postavitev ter inovativen stik z najmlajšim občinstvom v predstavi Štirje muzikanti na festivalu Lutke 2010.

Trenutno nastopa v naslednjih predstavah LGL: Štirje muzikanti, Močeradek gre čez cesto, Lučka, grah in pero, Tjulenj in Groznovilca.

                  

 

3 reasons to book on our web site