PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Dodajamo nov termin POSVETITVE POMLADI. Vabljeni na lutkovnobaletni spektakel tudi v soboto, 25. marca.
PREDSTAVE V PRIHODNJIH DNEH
      Za otroke       Za mladino in odrasle   A   Abonma
Novice
21.03.2023
V torek, 21. marca, lutkovni ustvarjalci po vsem svetu praznujemo svetovani dan lutk. Slovensko poslanico je letos napisala scenografka, režiserka in lutkovna pedagoginja Breda Varl, mednarodno pa teatrologinja Nina Malíková.
17.03.2023
V Lutkovnem gledališču Ljubljana bomo Svetovni dan lutk, ki ga obeležujemo naslednji torek, praznovali z lutkovno predstavo za otroke Obisk ter po dolgem času ponovno odigrali spektakelsko uspešnico za odrasle Posvetitev pomladi.
10.03.2023
Strokovna žirija za scenske umetnosti Ministrstva za kulturo Republike Litve je objavila seznam nominirancev za umetniško nagrado Auksinių scenos kryžių (Zlati odrski križ).
30.01.2023
V Lutkovnem gledališču Ljubljana so danes odprli razstavo ilustracij Otroci gledalci. Razstava, ki se osredotoča na otroško spremljanje in doživljanje (zlasti) uprizoritvenih umetnosti, je nastala v okviru projekta Ustvarjalne Evrope Mapping.

Prijavite se na e-novice

Prijava

Z veseljem izvem kaj novega, zato se strinjam, da lahko moj elektronski naslov uporabite za obveščanje o programu Lutkovnega gledališča Ljubljana.

Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.