Sovica Oka
PREDSTAVE V PRIHODNJIH DNEH
      Za otroke       Za mladino in odrasle   A   Abonma
Novice
05.10.2019
S podelitvijo nagrad se je sinoči v Lutkovnem gledališču Ljubljana zaključil 18. festival uprizoritvenih umetnosti za otroke in mlade Zlata paličica 2019, na katerem je bilo odigranih 15 od predvidenih 16 predstav, ki jih je izbrala selektorica Nika Arhar. Predstava Hlapec Jernej in njegova pravica je zaradi poškodbe v ansamblu odpadla. Prisotne je pozdravila v. d. generalne direktorice direktorata za ustvarjalnost na Ministrstvu za kulturo Marjeta Pečarič.
02.10.2019
V Lutkovnem gledališču Ljubljana se srečujejo različne generacije obiskovalk in obiskovalcev, ki jih povezuje ljubezen do gledališča. Srečevanje lahko postane tudi sodelovanje, zato k delu v hostesni službi vabimo študentke in študente ter upokojenke in upokojence.
01.10.2019
V oktobru sta odpovedani predstavi Kit na plaži in Tuntu.
26.09.2019
S predstavo italijanskega mojstra senčnih lutk Frabrizia Montecchija Virginija Volk (produkcija Lutkovno gledališče Ljubljana) se v soboto, 28. septembra v Ljubljani prične 18. festival uprizoritvenih umetnosti za otroke in mlade Zlata paličica 2019.

Prijavite se na e-novice

Prijava

Z veseljem izvem kaj novega, zato se strinjam, da lahko moj elektronski naslov uporabite za obveščanje o programu Lutkovnega gledališča Ljubljana.

Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.

3 reasons to book on our web site