Martin Krpan
PREDSTAVE V PRIHODNJIH DNEH
      Za otroke       Za mladino in odrasle   A   Abonma
Novice
19.09.2018
Na avdicijo za predstavo Pravica biti človek vabimo mlade od 12. do 19. leta. Prijave zbiramo do 28. septembra, avdicija pa bo 4. in 5. oktobra.
06.07.2018
V Lutkovnem gledališču Ljubljana napovedujemo vsebinsko drzno in žanrsko izzivalno novo sezono s 13 premiernimi uprizoritvami, v katerih gledalec ostaja glavni akter, ki ga vedno znova postavljamo pred nove izzive. Včasih prehaja skozi različne gledališke prostore, razbremenjene odrskih konvencij, drugič s svojim sodelovanjem lahko celo poseže v odrsko dogajanje, ga zasuka ali popolnoma spremeni.
29.05.2018
Začela je veljati Evropska uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR), ki ureja zbiranje, uporabo in hrambo osebnih podatkov. Vsem prejemnikom našega programa, abonentom in imetnikom KU KU kartice smo zato poslali sporočilo, da nam ponovno pošljejo soglasje za pošiljanje informacij o programu.
09.05.2018
Začenja se EU PROJEKT, MOJ PROJEKT! Že četrto leto zapored se bodo predstavili sofinancirani projekti s strani EU po Sloveniji in v okviru teh projektov tudi Lutkovni muzej. Vabljeni 19. maja na brezplačne delavnice in predstavo. Potrebna je prehodna prijava.

Prijavite se na e-novice

Prijava
Z veseljem izvem kaj novega, zato se strinjam, da lahko moj elektronski naslov uporabite za obveščanje o programu Lutkovnega gledališča Ljubljana. 

Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj
3 reasons to book on our web site