PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Kdo je napravil Vidku srajčico
PREDSTAVE V PRIHODNJIH DNEH
      Za otroke       Za mladino in odrasle   A   Abonma
Vrtci, šole
Vrtcem in šolam omogočamo ogled predstav v skladu z navodili, ki veljajo za vzgojo in izobraževanje, možen je tudi plačljiv ogled spletnih predstav.
Peskovnik
Za spletni ogled so kot video na zahtevo (VOD) na voljo štiri plačljive predstave.
Knjigarna in blagajna LGL
Knjigarna je odprta vsak delovni dan od 9. do 16. ure, ob sobotah od 10. do 13. ure.
Novice
14.06.2021
Lutkovno gledališče Ljubljana za letošnje poletje napoveduje obsežno gostovanje po Sloveniji z desetimi uprizoritvami, ki si jih bodo gledalci lahko ogledali na zunanjih prizoriščih v Arboretumu Volčji Potok, na Blejskem gradu, v Slovenj Gradcu, v Kopru, v Metliki in v ljubljanskem Tivoliju.
02.06.2021
Mlade igralke in igralce s končanim študijem dramske igre na AGFRT vabimo na avdicijo za predstavo Skrivno društvo KRVZ. Rok za prijave je 6. junij.
17.05.2021
Lutkovno gledališče Ljubljana je spet odprto, tako da vas vabimo k ogledu predstav. Da bo obisk varen za vse, vas prosimo, da upoštevate ukrepe, ki veljajo v času epidemije.
07.05.2021
V Lutkovnem gledališču Ljubljana si bodo gledalci 8. maja premierno lahko ogledali glasbeno pravljico Čarovnik iz Oza režiserke Yulie Roschina in ugledališčeno poezijo Angeli režiserke Male Kline.

Prijavite se na e-novice

Prijava

Z veseljem izvem kaj novega, zato se strinjam, da lahko moj elektronski naslov uporabite za obveščanje o programu Lutkovnega gledališča Ljubljana.

Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.