Pravica biti človek
PREDSTAVE V PRIHODNJIH DNEH
      Za otroke       Za mladino in odrasle   A   Abonma
Novice
21.03.2019
Na pobudo svetovnega združenja lutkarjev Unima 21. marca obeležujemo svetovni dan lutk. Slovenski lutkarji na različnih odrih in prizoriščih obeležujemo naš dan delovno in ustvarjalno, letošnje misli o lutki je prispevala igralka mag. Alenka Pirjevec, mednarodno poslanico pa podpisuje indijski lutkovni ustvarjalec in predsednik Unime Dadi D. Pudumjee.
28.02.2019
Na pustno soboto bo v Ljubljani tradicionalni Zmajev karneval z veliko pustno povorko po mestnih ulicah in zabavnim programom na Kongresnem trgu.
15.01.2019
Odprt je razpis za Klemenčičeve nagrade in Pengovove listine, ki jih podeljuje društvo Unima Slovenija. Rok za prijave je 21. marec 2019.
04.01.2019
Lutkovno gledališče Ljubljana je v jubilejnem letu, ko je obeležilo 70-letnico svojega delovanja, postavilo svojevrsten rekord na področju mednarodnih gostovanj. V letu 2018 je izvedlo 25 gostovanj na prestižnih lokacijah, praktično povsod so odigrali več predstav.

Prijavite se na e-novice

Prijava

Z veseljem izvem kaj novega, zato se strinjam, da lahko moj elektronski naslov uporabite za obveščanje o programu Lutkovnega gledališča Ljubljana.

Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.

3 reasons to book on our web site