Poletna knjiga
PREDSTAVE V PRIHODNJIH DNEH
      Za otroke       Za mladino in odrasle   A   Abonma
Novice
29.05.2018
Začela je veljati Evropska uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR), ki ureja zbiranje, uporabo in hrambo osebnih podatkov. Vsem prejemnikom našega programa, abonentom in imetnikom KU KU kartice smo zato poslali sporočilo, da nam ponovno pošljejo soglasje za pošiljanje informacij o programu.
09.05.2018
Začenja se EU PROJEKT, MOJ PROJEKT! Že četrto leto zapored se bodo predstavili sofinancirani projekti s strani EU po Sloveniji in v okviru teh projektov tudi Lutkovni muzej. Vabljeni 19. maja na brezplačne delavnice in predstavo. Potrebna je prehodna prijava.
09.04.2018
Študentke in študente, ki jih zanimata robotika in programiranje v povezavi z umetnostjo vabimo na brezplačno delavnico z izraelskim umetnikom Amitom Drorijem. Drori je režiser, scenograf in oblikovalec impozantnih robotskih lutk s čustvenimi in poetičnimi funkcijami.
19.03.2018
Mednarodno združenje gledališč za otroke in mlade Assitej je 20. marec razglasilo za svetovni dan gledališča za otroke in mlade. Letošnjo poslanco sta poleg predsednice Assiteja Yvette Hardie pripravila Mohamad Al Jounde in Mo Willems.

Prijavite se na e-novice

Prijava
Z veseljem izvem kaj novega, zato se strinjam, da lahko moj elektronski naslov uporabite za obveščanje o programu Lutkovnega gledališča Ljubljana. 

Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj
3 reasons to book on our web site