PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
PREDSTAVE V PRIHODNJIH DNEH
      Za otroke       Za mladino in odrasle   A   Abonma
Šolski program, foto Urška Boljkovac
Dopoldanske predstave za vrtce in šole, možen je tudi plačljiv ogled spletnih predstav.
Škrt škrt kra čof!, foto Jaka Varmuž
Za spletni ogled so kot video na zahtevo (VOD) za ogled na voljo štiri predstave Zverjašček, Štiri črne mravljice, Najprisrčenjši velikan in Škrt škrt kra čof!
Knjigarna LGL, foto Mitja Vasič
Knjigarna je odprta vsak delovni dan od 9. do 19. ure in ob sobotah do 13. ure ter uro pred predstavo.
Novice
23.09.2022
Ob zaključku festivala PIF (Međunarodni Festival Kazališta Lutaka) so iz Zagreba prišle vesele novice. Predstava Obisk Lutkovnega gledališča Ljubljana v režiji Ivane Djilas je z enoglasno odločitvijo otroške žirije prejela nagrado za najboljšo predstavo.
22.09.2022
Začenja se 16. mednarodni bienalni festival sodobne lutkovne umetnosti LUTKE, ki ga v Lutkovnem gledališču pripravljamo v sodelovanju s Cankarjevim domom in Centrom urbane kulture Kino Šiška.
16.09.2022
Zaključil se je 33. Pikin festival, na katerem je bilo nagrajeno tudi naše gledališče.
08.09.2022
Z začetkom sezone 2022/2023 umetniško vodenje Lutkovnega gledališča Ljubljana zaključuje Ajda Rooss, ki je umetniško zasnovala tudi prihajajočo sezono in 16. mednarodni festival sodobne lutkovne umetnosti LUTKE 2022. Na poziciji umetniškega vodje jo bo nasledil gledališki režiser Mare Bulc.

Prijavite se na e-novice

Prijava

Z veseljem izvem kaj novega, zato se strinjam, da lahko moj elektronski naslov uporabite za obveščanje o programu Lutkovnega gledališča Ljubljana.

Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.