PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Spletni ogled predstave
PREDSTAVE V PRIHODNJIH DNEH
      Za otroke       Za mladino in odrasle   A   Abonma
Vrtci, šole

Vrtcem in šolam v času epidemije omogočamo brezplačne oglede predstav in zoom srečanja z igralci in strokovnimi delavci gledališča.


Najprisrčnejši velikan
Za spletni ogled je na voljo štirinajst predstav za različne starostne skupine otrok in mladostnikov, od tega je enajst brezplačnih.
Knjigarna in blagajna LGL
Trenutno je možen osebni prevzem predhodno naročenih knjig. Naročila sprejemamo po telefonu 01 3000 982 ali 080 2004.
Novice
05.01.2021
Na 3. programu Radia Slovenija - programu ARS poteka cikel pripovedovanj pravljic različnih svetovnih izročil v interpretaciji igralskega ansambla Lutkovnega gledališča Ljubljana.
31.12.2020
Na pešpoti na Ljubljanski grad smo postavili ptičje krmilnice in gnezdilnice, začetek poti pa opremili z liki iz živalskega sveta. Prepričani smo, da je pomemben korak k zavedanju in spoštovanju našega okolja opazovanje in spoznavanje narave, zato vabljeni na sprehod.
10.12.2020
Ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa so prekrižali načrte tudi dedku Mrazu. Letos se bomo z njim srečali bolj od daleč. Namesto predstav z obdaritvijo otrok smo za podjetja in druge organizirane skupine pripravili spletni paket s posnetkom lutkovne predstave in kratkim filmom z nagovorom dedka Mraza.
02.12.2020
Mesto žensk in Lutkovno gledališče Ljubljana vabita mlade (2. in 3. letnik srednjih šol) na avdicijo za gledališko predstavo z delovnim naslovom Glavni odmor.

Prijavite se na e-novice

Prijava

Z veseljem izvem kaj novega, zato se strinjam, da lahko moj elektronski naslov uporabite za obveščanje o programu Lutkovnega gledališča Ljubljana.

Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.