PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
PREDSTAVE V PRIHODNJIH DNEH
      Za otroke       Za mladino in odrasle   A   Abonma
Šolski program, foto Urška Boljkovac
Dopoldanske predstave za vrtce in šole, možen je tudi plačljiv ogled spletnih predstav.
Škrt škrt kra čof!, foto Jaka Varmuž
Za spletni ogled so kot video na zahtevo (VOD) za ogled na voljo štiri predstave Zverjašček, Štiri črne mravljice, Najprisrčenjši velikan in Škrt škrt kra čof!
Knjigarna LGL, foto Mitja Vasič
Knjigarna je odprta vsak delovni dan od 9. do 19. ure in ob sobotah do 13. ure ter uro pred predstavo.
Novice
03.05.2022
V soboto se je zaključila življenjska pot naše dolgoletne sodelavke, lutkovne animatorke Brede Hrovatin. Bila je ena najboljših lutkovnih animatork na območju nekdanje Jugoslavije.
14.04.2022
Večina ukrepov, ki preprečujejo širjenje okužbe z novim koronavirusom, je zdaj odpravljenih. Zaščitne maske niso več obvezne.
29.03.2022
Odprt je razpis za sodelovanje pri projektu Erasmus+ »EVOC – Experimenting VOCational training for puppeteers« (Eksperimentalno poklicno usposabljanje za lutkarje), v okviru katerega bo sodelovalo 14 mladih lutkarjev iz šestih evropskih držav (Belgija, Francija, Grčija, Italija, Slovenija in Španija) izbranih za udeležbo v eksperimentalnem, multidisciplinarnem in nekonvencionalnem usposabljanju v lutkarstvu. Prijave do 4. aprila.
27.03.2022
27. marca obeležujemo svetovni dan gledališča. Slovensko poslanico je tokrat napisala Nataša Keser, mednarodno pa Peter Sellars.

Prijavite se na e-novice

Prijava

Z veseljem izvem kaj novega, zato se strinjam, da lahko moj elektronski naslov uporabite za obveščanje o programu Lutkovnega gledališča Ljubljana.

Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.