PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
PREDSTAVE V PRIHODNJIH DNEH
      Za otroke       Za mladino in odrasle   A   Abonma
Šolski program, foto Urška Boljkovac
Dopoldanske predstave za vrtce in šole, možen je tudi plačljiv ogled spletnih predstav.
Škrt škrt kra čof!, foto Jaka Varmuž
Za spletni ogled so kot video na zahtevo (VOD) za ogled na voljo štiri predstave Zverjašček, Štiri črne mravljice, Najprisrčenjši velikan in Škrt škrt kra čof!
Knjigarna LGL, foto Mitja Vasič
Knjigarna je odprta vsak delovni dan od 9. do 19. ure in ob sobotah do 13. ure ter uro pred predstavo.
Novice
30.01.2023
V Lutkovnem gledališču Ljubljana so danes odprli razstavo ilustracij Otroci gledalci. Razstava, ki se osredotoča na otroško spremljanje in doživljanje (zlasti) uprizoritvenih umetnosti, je nastala v okviru projekta Ustvarjalne Evrope Mapping.
20.01.2023
Upravni odbor društva Unima Slovenije, ki ga sestavljajo Martina Maurič Lazar, Uroš Korenčan in Silva Rebolj, je objavil razpis za podelitev Klemenčičeve nagrade in Pengovove listine.
19.01.2023
Z velikim veseljem sporočamo, da sta na program 53. Teden slovenske drame (TSD), ki bo potekal od 27. marca do 7. aprila 2023 v Kranju, uvrščeni kar dve predstavi Lutkovnega gledališča Ljubljana.
23.09.2022
Ob zaključku festivala PIF (Međunarodni Festival Kazališta Lutaka) so iz Zagreba prišle vesele novice. Predstava Obisk Lutkovnega gledališča Ljubljana v režiji Ivane Djilas je z enoglasno odločitvijo otroške žirije prejela nagrado za najboljšo predstavo.

Prijavite se na e-novice

Prijava

Z veseljem izvem kaj novega, zato se strinjam, da lahko moj elektronski naslov uporabite za obveščanje o programu Lutkovnega gledališča Ljubljana.

Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.