Na glavno vsebino
Kraljestvo
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
/default/Predstave/Šolski zvezek/Solski-zvezek_bener_LGL_1.jpg
PREDSTAVE V PRIHODNJIH DNEH
      Za otroke       Za mladino in odrasle   A   Abonma
Novice
08.11.2023
V 76. letu starosti se je poslovil dolgoletni sodelavec LGL, igralec in lutkovni animator Jernej Slapernik. V 40-letni karieri v Lutkovnem gledališču Ljubljana je sodeloval v več kot sedemdesetih premiernih uprizoritvah.
30.10.2023
Prejšnji petek, 27. 10. 2023, smo v Lutkovnem gledališču Ljubljana priredili dobrodelno lutkovno predstavo Zajčkova hišica, ki ji je sledila licitacija predmetov in umetniških del.
18.10.2023
Lutkovno gledališče Ljubljana skupaj s portalom mlad.si vabi mlade k vpisu v KUL abonma, ki se z letošnjo sezono vrača na ulice naše male prestolnice. Mladi med 15. in 26. letom imajo tako priložnost, da se potopijo v svet živopisnih produkcij s področja gledališča, filma, glasbe in vizualne umetnosti, ki nastajajo pod streho več javnih kulturnih zavodov. KUL abonma ponuja osem dogodkov po izredno dostopni ceni 26 €.
09.10.2023
V petek je Lutkovno gledališče Ljubljana začelo prodajo vstopnic za dobrodelno prireditev, lutkovno predstavo Zajčkova hišica z licitacijo knjig in umetniških grafik ilustratorke Hane Stupica, katere pobuda je tudi botrovala k organizaciji dogodka.

Prijavite se na e-novice

Prijava

Z veseljem izvem kaj novega, zato se strinjam, da lahko moj elektronski naslov uporabite za obveščanje o programu Lutkovnega gledališča Ljubljana.

Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.