Skozi tisočere zgodbePripovedovanje, trajanje 30 min

  3+

Polh rogovilež prebiva na podstrešju gradu, kjer prireja bučne rogovilske zabave. To graščake močno ujezi, zato polha preženejo in si mora poiskati nov dom. Kaj mislite, bo lahko radoživi polh živel pri pridnih čebelah? Morda pri rovokopaču jazbecu? Ali pa puhastih čukih? 

Pripovedovalka Nina Peče Grilc vas bo popeljala po svetu polha rogovileža, skozi zgodbo pa boste spoznali številne njegove prijatelje.  Polh rogovilež je sicer nastal po slikanici »Polh rogovilež« Uroša Grilca in ilustratorke Maše Kozjek. V Polhovem Gradcu pa ima polh rogovilež pravi Polhov doživljajski park, kjer njegovo zgodbo spoznaš v gradu, na grajskem vrtu in v sprehodu skozi gozd. 

Knjigarna v Lutkovnem gledališču Ljubljana je specializirana otroška knjigarna z izborom vrhunske literature za otroke in mlade, kjer so obiskovalcem na voljo tudi vse informacije o programu Lutkovnega gledališča Ljubljana in vstopnice za ogled predstav in drugih dogodkov v gledališču.

Branje je del kulturnega programa knjigarne, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije. Vstop je prost.


Zavod Škrateljc
Pripoveduje: Nina Peče
Vsa zasedba
Predstave
PROST VSTOP
23.09.2019 ob 17:00
Prizorišče: Knjigarna LGL
Kritike
3 reasons to book on our web site